
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
môžem vedieť receptík? alebo aspon z čoho je ten "korpus" obsypaný sezamom alebo čo to je:) velmi pekné to je a určite aj chutné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je to okrojený ražný chlebík. Rozkrojený a natretý nátierkou ktorá môže byť ľubovoľná. Ja som použila syr Karička + obyčajné maslo + Lunex- mäkký,+ mäkký nakrájaný salám + červená a zelená paprika, to som zmiešala a natrela na chlebík.Aj boky sú tým natreté , potom oblepené opražené slnečnicové semienka.
Ďakujem za hodnotenia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je to velmi velmi pekné a určite aj chutné,a chlebík je kupený alebo si doma piekla? lebo vidím tu aj vo fotopostupoch že pečiete "domáce",aký je v tom rozdiel? ty si z toho ražného chlebíka skrájala dole kôrku? bol to chlebík klasického bochníkového tvaru?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Chlebík je normálne z obchodu,okrajovala som brchnú kôrku a potom po dĺžke rozkrojila.
Tvar mal oválny.
Niektoré si doma pečú ako IRMUŠKA,ktorá má nádherné slané torty pozri pod IRMA.
Je to PERFEKTNÁ osoba,ktorá poradí a pomôže. Samozrejme že ich je tu viac, čo poradia.
Prajem krásne tvorenie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
toto mi nejak ušlo-fantastickááááááááááááááááááááááááá práca
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky