Medový krémeš

Popis

Výborný medový krémeš!

Medový krémeš - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

Cesto
450gramovhladka muka
150gramovpraskový cukor
3polievkové lyžicerum
3kusyvajcia
  1 1/2 polievková lyžica med
  1 1/2 polievková lyžica sóda bikarbona
75gramovmaslo
krém
1litermlieko
2kusyzlatý klas
2kusyžltka
4polievkové lyžicepolohruba muka
150gramovpraskový cukor
200gramovmaslo
2polievkové lyžicerum
500millilitrovsmotana na šľahanie

Inštrukcie

Cesto:

Z ingrediencií si vypracujeme mäkké cesto, ktoré rozdelíme na dve polovice, vyvaľkáme na vymastenom a vysypanom plechu a upečieme na 180 stupňov asi 6 minút.

Krém:

Uvaríme si puding z mlieka, klasov, žĺtkov a múky, necháme vychladnúť.

Vyšľaháme maslo s cukrom a pridáme puding, dochutíme rumom.

Krém natrieme na vychladnutý plát, na to natrieme vyšľahanú šľahačku dochutenú cukrom podľa chuti a položíme druhý plát.Zaťažíme a dáme do chladničky na noc.

Na druhý deň nakrájame a posypeme cukrom.

Recept je na veľký plech.

Dobrú chuť!

Základné ingrediencie: 

Recepty: 

Komentáre

Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykÁno

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.