
reklama
Výborný karamelový zákusok
Ingrediencie
7 | kusy | vajce |
7 | polievkové lyžice | práškový cukor |
7 | polievkové lyžice | hladká múka |
250 | gramov | mascarpone |
250 | millilitrov | šľahačková smotana |
250 | gramov | tvaroh jemný |
250 | gramov | Salko karamelové |
Postup
Upečieme si klasický korpus, 7 bielok s práškovým cukrom vyšľaháme na tuhý sneh a po jednom žĺtku, pridáme preosiatu múku. Pečieme na 175 st. 35 min.
Šľahačkovú smotanu vyšľaháme s mascarpone a tvarohom, šľaháme cca 2 min, pridáme karamelové Salko, podľa chuti aj cukor a poriadne zamiešame.
Vychladnutý korpus rozrežeme na 2-3 pláty. Plníme krémom každý plat a vrchný plat tiež a podľa uváženia ozdobíme.
Doplňujúce obrázky

Celkový čas
1 hod, 25 minút
Čas prípravy
50 minút
Čas varenia / pečenia
35 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Orechové fúkané rožky
LiViera | Orechové fúkané rožky
Orechové fúkané rožky
Ľahučké orechové fúkané rožky s dutým vnútrom, upečené do chrumkava a poliate čokoládou. Ideálne na Vianoce či Veľkú noc.
Kokosové laskonky s kávovým krémom
Martuška 123 | Kokosové laskonky s kávovým krémom
Kokosové laskonky s kávovým krémom
Chrumkavé kokosové laskonky s lahodným kávovým krémom. Tradičný recept na sviatočné pečenie, ktorý si zamilujete.