Popis
Keď mi dochádza fantázia idem na istotu. Pudingovo tvarohová náplň je skvelá aj v kombinácii s makovým korpusom.

Zhrnutie
Výnos | |
---|---|
Čas prípravy | 20 minút |
Čas varenia / pečenia | 25 minút |
Celkový čas | 45 minút |
Ingrediencie
Korpus | ||
7 | kusy | vajec |
7 | polievkové lyžice | kryštalového cukru |
5 | polievkové lyžice | špaldovej celozrnej múky (alebo obyč, hladkej) |
5 | polievkové lyžice | mletého maku |
1⁄2 | balík | prášku do pečiva |
Náplň | ||
1 | liter | mlieka |
2 1⁄2 | balíky | Zlatého klasu |
2 | balíky | vanilkový cukor |
4 | polievkové lyžice | kryštálový cukor (trstinový, kokosový) |
60 | gramov | masla |
500 | gramov | jemny tvaroh |
Dokončenie | ||
100 | gramov | čokolády |
Inštrukcie
Korpus:
Vymiešame bielky s cukrom na tuhý sneh, krátko prišľaháme žltka. Múku s makom a práškom do pečiva zmiešame a po častiach zľahka vmiešame do snehu ... Pečieme na plechu vystlanom papierom na pečenie pri teplote cca 180°C cca 25 minút, alebo podľa skúsenosti so svojou rúrou.
Náplň:
Z mlieka cukru a zlatého klasu uvaríme puding. Do horúceho vmiešame maslo a po jeho zapracovaní primiešame tvaroh. Ešte horúcu hmotu rozotrieme na vychladený korpus. Pod puding môžete na korpus rozložiť aj ovocie, napríklad broskyňový kompót, višne ...
Po vychladnutí posypeme čokoládovými hoblinami.
Recepty:
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
- prečítané 3920x