Bajadera kocka

Popis

Svieži zákusok ;)

Bajadera kocka - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
ZdrojMoja fantázia
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

krém
500millilitrovmlieko
2balíkyvanilínového cukru
2balíkyzlatý klas
500gramovmaslo
200gramovpraskový cukor
250gramovmascarpone

Inštrukcie

Korpusy: 

2 klasické piškoty, každáý z 5 vajec, ake ste zvyknuté robit,. s pridaním ružové potravinárskeho farbiva,
4 až 5 balíčkov Marína keksíky,alebo BB kekse.
malinový lekvár.

Krém:

500 ml mlieka, 2 vanilky, 2 zl.klasy,uvaríme puding. 500gr masla vyšlaháme s 200gr pr.cukru primiešame vychladnutý puding. Ked je krém vyšlahaný pomaličky lopatkou primiešame 250 gr Mascarpone,len jemne premiešame nešlahat.

Postup:

Ružovú piškotu natreme lekvárom, poukladáme keksíky na keksíky natrieme polovicu krému,na krém jemne rozložíme ovocie mrazené /čerstve /ake máte po ruke, ktoré, ale najskor zasypeme praš.cukrom asi 3 až 4 pl. aby bolo sladké. Na ovocie znovu zvyšný krém. Zakryť druhou ružovou piškotov. Túto piškotu trochu navlhčit malinovým sirupom.

Na vrch:
Pol litra až 7 dcl rastlinnej šlahačky -/záleží akí ho chcete mat vysoký/ tu je 7 dcl, vyšlahať a pridat do šlahačky malinový https://www.lianasro.sk/zelatina-a-stuzovac-2v1-jahoda…/1277 v tomto prípade 2 kusy na vrch postrúhať čokoládu. DOBRU CHUT!!!

Bajadera kocka - recept postup 1

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)

Komentáre

Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk

ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁno

ten vypada strašne dobreVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk

Prosim Vas, aký je rozdiel medzi šlľhačkou a "rastlinnou šlahačkou"? Naša normalna 30-40% šľahačka je aká? 

Ten stužovač, čo sa tu uvádza sa dá použiť aj do normálnej šľahačky????

Ďakujem za radu..

 

úžasnéééééééééééééééVyplazený jazykVyplazený jazykÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoSrdceSrdceSrdceTlieskam

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.