Burizonky.

Popis

Veľmi jednoduchý a nenáročný dezert.

Burizonky. - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
45 minút

Ingrediencie

100gramovneochutených burizonov
360gramovkryštalového cukru
6kusyvajec
3polievkové lyžiceholandského kakaa
300gramovkokosového tuku
4kusytortových oblátok
čokoládová poleva

Inštrukcie

Nad parou šľaháme vajcia, cukor a kakao cca 30 minút /nemusí sa šľahať stále, ale dosť často/. Vmiešame kokosový tuk a za občasného miešania necháme vychladnúť. Vmiešame burizony. Dve tortové oblátky položíme vedľa seba na podnos, rozotrieme na ne burizonovú hmotu, priložíme ďalšie dve oblátky a zaťažíme /najlepšie do druhého dňa. Polejeme čokoládou a nakrájame na štvorčeky.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)

Komentáre

Super dezert, vyskúšamHambím sa

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.