
dadulkah
reklama
Jednoduchý koláčik, ktorý zvládne každý
Ingrediencie
Cesto: | ||
200 | gramov | hladká múka |
125 | gramov | kryštálový cukor |
1 | kus | vajce |
180 | millilitrov | mlieko |
80 | millilitrov | olej |
40 | gramov | BB puding |
1 | čajová lyžička | prášok do pečiva |
1 | čajová lyžička | sóda bikarbóna |
štipka | soľ | |
Plnka: | ||
120 | gramov | tvaroh |
30 | gramov | kokos |
kryštálový cukor | ||
1 | balík | vanilkový cukor |
Postup
Všetky suroviny na cesto poriadne vymiešame - môžeme najskôr trochu vyšľahať celé vajíčko s cukrom a potom pridať po jednom ostatné suroviny.
Pripravíme si tvarohovú plnku z uvedených surovín. Môžeme ju zafarbiť zelenou potravinárskou farbou. Všetko si môžeme upraviť podľa chuti.
Cesto vlejeme do muffinových košíčkov asi tak do polovice, do stredu vložíme väčšiu kôpku tvarohovej plnky a ešte zakryjeme troškou cesta. Pečieme pri 180˚C, 30min. Ešte teplé pocukrujeme a papkáme
Dobrú chuť!
Výnos
12 ks
Celkový čas
45 minút
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.