Popis
Upečte si svojho veľkonočného barančeka

Zhrnutie
Výnos | |
---|---|
Čas prípravy | |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas |
Ingrediencie
4 | kusy | vajce |
4 | polievkové lyžice | praskový cukor |
4 | polievkové lyžice | polohruba muka |
2 | polievkové lyžice | mleté orechy |
1 | balík | prášok do pečiva |
Inštrukcie
Vymiešame žĺtka s cukrom, pridáme ostatné suroviny a sneh z belkov.Formu si dobre vymastíme a vysypeme strúhankou.Pečieme v rúre na 160 stupňov asi 60 minút.Keď baránok vychladne, posypeme ho práškovým cukrom alebo nastriekame snehom nad parou.
Sneh nad parou - bielka s cukrom vyšľaháme dotuha, dáme nad paru a šľaháme kým nie je lesklý a netvorí sa špička.Na jeden bielok asi 7dkg kryštálového cukru.
Recepty:
Základné ingrediencie:
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
- prečítané 6814x
Komentáre