Veľkonočný baranček

Popis

Upečte si svojho veľkonočného barančeka Áno

Veľkonočný baranček - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

4kusyvajce
4polievkové lyžicepraskový cukor
4polievkové lyžicepolohruba muka
2polievkové lyžicemleté orechy
1balíkprášok do pečiva

Inštrukcie

Vymiešame žĺtka s cukrom, pridáme ostatné suroviny a sneh z belkov.Formu si dobre vymastíme a vysypeme strúhankou.Pečieme v rúre na 160 stupňov asi 60 minút.Keď baránok vychladne, posypeme ho práškovým cukrom alebo nastriekame snehom nad parou.

Sneh nad parou - bielka s cukrom vyšľaháme dotuha, dáme nad paru a šľaháme kým nie je lesklý a netvorí sa špička.Na jeden bielok asi 7dkg kryštálového cukru.

 

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoKvietokSrdceKvietok

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.