Prosím poradťe.
Pozrite si aj
Ahoj ja som síce RDI nemala ale viem, že ho hodne používajú , ja som skúsila K2, Pastu Damu top a domáce hmoty a WI, ja na WI nedám dopustiť a čo sa týka ceny tak zasa nie je o moc drahší, pretože je to 7kg balenie a za kg vychádza 6€ , RDI je 6kg balenie a za kg vychádza 4,4 a Pasta Dama Top je 5kg balenie a za kg 4,8 € a z vlastnej skúsenosti viem, že ľudia si radšej doplatia aby to bolo chutné a aby to aj vyzeralo, napríklad niektorí nemajú problém si dať pravý mandľový marcipán a ten je ešte drahší ako WI, je to len na zvážení. Skús osloviť zuzanu81 ona ho už použila.
Nech sa ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som RDI este nemala a asi ani mat uz nebudem,lebo som sa dlho odhodlavala na WI,ale nelutujem..robim to tak,ze na potah si spravim zelatinovu potahovku a len ozdoby robim z WI..ale aj mna by zaujimalo,ci sa da nieco take zohnat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som teraz skusala tu želetinovku a strasne sa mi lepi, no proste WI je genialna. A tá chuť sa neda porovnat. Vela ludi mi totiž tvrdi ze tie plesladene hmoty neznasa. A co som niektorym robila tortu s WI tak su nadseny.Tak neviem, asi zasa kupim WI :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Skus Pastu damu top, ja ju pouzivam a som spokojna , aj cenovo je lepsia. Kupujem ju v BB.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiež už len WI forever... je nejaké to euro drahšia, ale šak tortu nepoťahujem 3 kilami, aby mi cena nejak prudko vyskočila hore... A hlavne, výborne sa s ňou robí, človek sa na ňu môže spoľahnúť..raz ma síce v abnormálnom teple zradila, ale to ani nie tak ona, ako nevhodný podmaz pod ňu... Možno na inej hmote ušetrím euro, ale neušetrím svoje nervy, ked sa začne topiť, trhať, blbnúť...ako mi to robievali hmoty predtým...takže ja jedine a navždy WI...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
rdi neni zla ale iba na potahovanie lebo ju vies ponatahovat aby si nemala zahyby ale na postavicky a kvietky nie je velmi meka a nevytvrdne ani za tyzden asi tolko
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, chcela by som vedieť aký je rozdiel medzi Cukrárenskou hmotou WI a RDI. Totiž WI mam doma, pracuje sa mi s nou super, je dostatocne elasticka a hlavne nie je taká presladená ako tie podomacky vyrobene hmoty. A už vôbec tak nelepi pri modelovaní. Len tá cena je hrozná. Preto by som chcela Vás skusenejsie poprosit o opísanie RDI, prípadne ktorá iná hmota je podobná chutou aj elasticnostou s WI. A samozrejme je lacnejsia ako WI. :)
Dakujem