

ak nemáme čas na tvrdnutie hmoty a potrebujeme dekoráciu, ktorá na torte stojí, môžme ju vystužiť tortovými oblátkami...tvar vyrežeme a natrieme ganážou alebo royal icing

royal icing kvoli obsahu vody oblátku trochu prehne, takze je nutné natrieť z oboch strán, pri ganáži netreba, iba ak z estetických dôvodov...vložíme špajlu

zakryjeme ďalšou tortovou oblátkou, ktorú tiež natrieme, aby sme mali hladký povrch a prilepíme hmotu s vybraným motívom

hotovú "fidorku" dozdobíme a šup s ňou na tortu :)

ten istý postup v čoko-verzii som použila pri rýchlej výrobe korunky na rozprávkovej torte

rýchle zrkadielko (alebo akýkoľvek iný tvar), návod, Predmety
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádhera
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super nápad.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kráááááááááááásne, perfektne vymyslené!!!!!!!!!


















