považský praškovy cukor v akcii 0,89e v jednote,tempe.....
Pozrite si aj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujeme
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a je taky super tvrdy ako kamen? lebo v akcii je aj v Bi..e a je otrasny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neviem len som čítala letak
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no,je tvrdý-ja som už písala do Trenčianskej Teplej-asi pred 3-4 týždňami,osôbke,ktorá má na starosti kvalitu cukru,no odpoveď mi žiaľ neprišla lebo ak u nás v k....e bol ako kameň...teraz je už porozbíjaný-či ako to napísať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a prišla som na to,že som mala zlú mail adresu...tak som tam dnes volala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A čo si zistila?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dúfam, že nebude zas ako kameň...obehala som celu Žilinu všade taký, že sním môžeme dláždiť chodníky...neviem prečo sa tak pokazil
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne tak, ja som teda neobehala Žilinu, ale kúpila som keď bol raz v akcii a v sobotu som prvýkrát išla použiť, tak som ho najprv musela otrieskať o linku, aby som ho vôbec zo sáčku dostala manžel sa na mňa pozeral či mi nešiblo - potom pochopil
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som ho už kupila asi v 6 rôznych obchodoch a reťazcoch a všade je taky tvrdý
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veru, strašne sa ten cukor pokazil. Kedysi býval taký jemnučky, aj ked ho rozbijem, tak to už nie je ono ..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja mam taku skusenost, je tvrdy ako tehla - kupujem v Kauf.....de
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
v kauf.... v Hlohovci to isté. Mám doma 10 kg ladových krýh
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak baby-volala som s kompetentnou osôbkou-hľadajú príčinu,lebo od nich odchádza cukor vporiadku,aj z každého balenia majú odloženú vzorku-a nič nemajú stvrdnuté.Dokonca urobili u nich pokus-cukor dali na 24hod do chladničky,potom ho dali na radiátor-a on je stále sypký.Tá pani bola veľmi zlatá,mrzí ju,že k spotrebiteľovi nedojde sypký a po príčinach stále pátrajú.Takže buďme trpezlivé-ja verím,že sa to upraví
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som tam tiež dnes volala okolo jednej a povedali mi, že tá pani má nejakú návštevu, že mám zavolať zajtra..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som tam volala asi pred 2mesiacmi-nebola tam,dali mi mail adresu-no v mene som jej zmenila písmenko u na v a tak jej to nedošlo...a dnes som opäť radšej volala...no sme tuším akčné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jej super dievčata aj ja som sa tam chystala ozvať ...ja ho vždy vysypem na dosku a a podrvím valčekom...Dúfam, že sa polepšia...Mali by sme im poslať mailom tuto diskusiu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
cecil-už sa stalo dnes poobede,hneď ako som dovolala s tou pani v "cukrovare"-som jej poslala link na túto debadku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
keď už máte doma tie betónové kocky, nedalo by sa cez sitko akože postrúhať? to by mohlo pomôcť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja strúham na site-ktoré používam na preosiatie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hej, tak som myslela, mončulik
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja viem tak že do cukru sa pridáva zložka ktorá bráni stvrdnutiu , ak je jej tam menej tak ten cukor tvrdne, pred pár rokmi /15-20/ bol tiež tvrdý . lenže vtedy sa do cukru nedávalo nič. Ozaj tá zložka ja škrob, a aj menej sa roztápa na posypaných koláčoch. mne to bolo vysvetlené tak od obchod. zástupcu keď som robila v cukráren. výrobe,neviem či to je tak ale dačo na tom je pravda.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som tiež preosievala,a prišla som na rýchlejší spôsob.Po zatvorenom sáčku prejdem valčekom ale nie vaľkajúci ale ako na hodačke.Z jednej aj druhej strany,a keď ostanú nejaké hrudky,tak rukami rozdrvím
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja cukor nahádžem do mixera čo má nože a za sekundu je z neho prášok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak to je super nápad to budem robiť aj ja!
ďakujem!
Aj u nás v CA je cukor ako tehla!
Teda ja ani nepamätám kedy bol sypký
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja si ho vždy postrúham teraz ma napadlo raz keď sme písali písomku v škole mali sme otázku "Ako sa vyrába sušené mlieko?" a niekto "múdry" že... najskor mlieko usušíme a potom postrúhame
A inak v tej akcii je že len 3kg na osobu hmm asi nabehne celá família
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nebude to tym,ze po ceste z cukrovaru k spotrebitelovi navlhne?mne to tak pripada...ved na to treba zbijacku,hrozne to spomali robotu,hrat sa s cukrom pol dna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hm , aj ja mam taky z Kau..du. Pobucham valcekom, potom predjdem nim po cukre prip.medzi sacikmi alebo pap na pec ..... alebo rukami podrvim ..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si tiez myslim, ze asi niekde v kamione stoji cez noc a navlhne.. lebo taky "zly" je asi tak mesiac dozadu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No aj ja ho strúham, lenže už si to odniesol aj môj prst, verím, že sa to upraví ak nie aj ja sa prídám a budem tam volať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj u nás v ZM.je toto isté,cukor ako kamen,strašne to zdržuje,dúfajme že sa na vianoce polepšia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som práve dokončila mletie 5kg cukru velké hrudky šup do mixera
veľmi to pohnojili,bomba bola, ked som musela vyberat z upečenej piškoty hrudky ani pečením sa neroztopí!!!!Ospevovaný kvalitný cukor si môžu strčiť....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja som ho hlavne do MMF uzivala.. a teraz mam problem nielen s cukrom, ale aj s cukrikmi Haribo.. sa kdesi stratili z trhu..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Haribo som videla včera v Li..i.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale u nas nie je ja chcem len tie umyvatelne cukriky a tie snad nemaju nikde
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
boli to presne tie umývateľné!(v tom zelenom obale) Tu v CA! Odklial si?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presov :) nevadi.. ja si este pockam.. momentalne nepotrebujem cistobiele, tak si vystacim s klasickym JOJO
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
možem vam potvrdiť že z cukrovaru odchadza uplne super ale kde ho uskladnuje kaufland to je dalsia vec mam doma tento cukor 10 mesiacov a nie je tem ani hrudka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Gabika, pred 10 mesiacmi bol ten cukor v poriadku.. A nejde len o Kaufland, jedná sa o všetky obchodné siete. Všade je taký.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som bola vcera v Makre v Ke a tam bol cukor tiez ako skala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No vyrobcovia šrotovníkov traste sa... .Dnes mi nevesta kúpila ten cukor
no neviem čo s ním ,je ako beton a dali aj 4kg.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
maria,možno ti ho nevesta kúpila za trest
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som si cukor kúpila dnes v KE a bol ako kameň
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ooooch, ja som zasa kupila a je este horsi, ako minule, hotova katastrofa. uz sa pomaly ani struhat nedal, mixer mi pri nom zdochynal, fuj hrozny je. musim najst nieco ine, lebo toto uz nekupim
(brokenheart)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kup si "sugar powder" je super..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kde to kupim??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
videla som v Bi..e, dnes som bola v Ka...e a tam nebol.. asi musis obehat obchodiky a hladat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si myslim ze chyba nebude v predajniach ale vo vyrobe. Lebo ten cukor je vsade taky ako skala.Moj nazor je ze asi v sklade v cukrovare im navlhol a teraz sa snazia ho zbavit.Lebo a ak tam aj volate nikto vam nepovie pravdu hlavne nie ludia co ho vyrabaju, Lebo tym si idu hlavne proti sebe. ma to logiku. ja pouzivam cesku klasiku KORUNNI CUKOR) Ma take hnedo zlte balenie ) a nemam s nim ziadne problemy aje stela super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
považský práškový cukor 0,89e v jednote,terne......