Jarná súťaž

reklama

PARIZSKY KREM


reklama

Ahoj ..viete mi poradiť koľko čokolády / napr. kinder čoko / treba do 250ml šlahačky na parížsky krém? DAKUJEM veľmi pekne (y)

 

Pozrite si aj


reklama


reklama

Renie, St, 11. 05. 2011 - 13:46

ahoj, ja davam napr na dve slahacky 500ml jednu tabulku horkej cokolady...ale stalo sa ze som napr na tri slahacky dala dve tabulky....to mozes aj podla chuti...ak chces aby bola vyraznejsia chut tak tam supni viacej...a kinder coko by som dala urcite celu tabulku, neviem kolko tam je myslim 11ks???bude to chutnejsie.... Tlieskam Pohoda Áno

Dakujem ti veľmi pekne... myslela som,že by sa mi to potom nevyšlahalo...ale keď tak vravíš idem na to Zlomené srdce

ZuzkaV, St, 11. 05. 2011 - 13:59

Len vyskúšaj a daj nám vedieť, či sa ti to vyšľahá. Veď tam bude minimum čokolády a oveľa viac tej mliečnej náplne, tak to teda fakt netuším, čo to spraví....

ZuzkaV... už sa to chladí... chuť to má vynikajúcu ..takú kinder.... myslím si,že nebude to problém to vyšlahať... uvidím zajtra... určite dám vedieť.... Mrkám držte pre istotu palce

ako to robíte v prípade, že parížsky krém natriete na tortu ale chcete tortu potiahnuť /napr. PDT/ ... dakujem za rady...

gutka, St, 11. 05. 2011 - 14:54

Robila som parizsku slahacku z kinder cokoladok a 1,5 l slahacky som dala 7 baleni. Dala sa vyslahat a aj dobre drzala. O chuti ani nemusim pisat Váľam sa od smiechu po podlahe Plnila som nou Vilka , ktoreho mam v albume.

Ako som vravela,krém sa vyšľahal bez problémov. Je vynikajúci - odporúčam.
Áno Tlieskam

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama