Jarná súťaž

reklama

Parížska plnka do torty so stužovačom?

Hudy , 05. 06. 2011 - 13:48

reklama

Ahojte všetci, prosím vás, dávate do parížskej plnky do torty aj stužovač šľahačky? Keď som robila z varovej čokolády - 100g čokolády na 250ml šľahačky a dala som stužovače, podľa kamošky, tak bol krém strašne tuhý a zle sa rozotieral, ale keď robím z bielej čokolády 75g čoko na 250ml šľahačky, tak tá je taká redšia, tak tam dať a do tmavej nedať? Mám robiť loptu a do spodnej polovice chcem dať tmavú parížsku a do vrchnej polovice z bielej čokolády. Mám dať radšej aj do tej spodnej stužovač, aby mi to dobre držalo? Vďaka za všetky rady. Martina Mrkám

Pozrite si aj


reklama


reklama

nie nie, žiadny stužovač, parížska šľahačka je dostatočne tuhá, veď po vybratí z chladničky je na kameň Chichocem sa a neroztečie sa, neboj Zlomené srdce z bielej čokolády neviem, nerobila som...ale do tmavej nie...

niki, Ne, 05. 06. 2011 - 15:08

Ahoj Hudy,ja davam aj do bielej aj do tmavej,aj ked do tmavej sa nemusi lebo je aj tak dost tuha,ale do bielej kludne aj dva dam,podla potreby Slnko

dasak, Ne, 05. 06. 2011 - 18:23

ja som robila 2x a stále mi tiekla. z tmavej čoko, neviem, čo som urobila zle Smútok má sa alebo sa nemá prevárať? píšu, že nevariť, len rozpustiť...

práveže prevariť, aspoň podľa môjho receptu, a ten zatiaľ nesklamal...

anka999, Ne, 05. 06. 2011 - 18:31

ja davam šlahačku do nej dva žltky rozmiešat, cukor čokoladu a dam na pec kolko krat mi aj vrela čo som neustriehla a bola super ked ju dam zo sporaku dole pridam trocha cery vychladit a byva super pevna nech sa ti dari pa Torta Torta

Hudy, Ne, 05. 06. 2011 - 21:45

Ďakujem Vám, do tej tmavej teda nedám.
Dasak, čo ja viem, čo som niekde počula a čítala, tak sa má prevariť, ja vždy nechám zovrieť...

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama