Parížska plnka do torty so stužovačom?
Pozrite si aj
Ja stužovač nedávam uvidíš čo Ti dievčence povedia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja stužovač nedávam uvidíš čo Ti dievčence povedia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ani ja nedavam ziadny stuzovac..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nie nie, žiadny stužovač, parížska šľahačka je dostatočne tuhá, veď po vybratí z chladničky je na kameň a neroztečie sa, neboj
z bielej čokolády neviem, nerobila som...ale do tmavej nie...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Hudy,ja davam aj do bielej aj do tmavej,aj ked do tmavej sa nemusi lebo je aj tak dost tuha,ale do bielej kludne aj dva dam,podla potreby
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ani ja nedavam je dost husta, netečie mi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila 2x a stále mi tiekla. z tmavej čoko, neviem, čo som urobila zle má sa alebo sa nemá prevárať? píšu, že nevariť, len rozpustiť...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
práveže prevariť, aspoň podľa môjho receptu, a ten zatiaľ nesklamal...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja davam šlahačku do nej dva žltky rozmiešat, cukor čokoladu a dam na pec kolko krat mi aj vrela čo som neustriehla a bola super ked ju dam zo sporaku dole pridam trocha cery vychladit a byva super pevna nech sa ti dari pa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem Vám, do tej tmavej teda nedám.
Dasak, čo ja viem, čo som niekde počula a čítala, tak sa má prevariť, ja vždy nechám zovrieť...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja davam preosiate praskove kakao a cukor necham zovriet
a pri slahani pridam stuzovac.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte všetci, prosím vás, dávate do parížskej plnky do torty aj stužovač šľahačky? Keď som robila z varovej čokolády - 100g čokolády na 250ml šľahačky a dala som stužovače, podľa kamošky, tak bol krém strašne tuhý a zle sa rozotieral, ale keď robím z bielej čokolády 75g čoko na 250ml šľahačky, tak tá je taká redšia, tak tam dať a do tmavej nedať? Mám robiť loptu a do spodnej polovice chcem dať tmavú parížsku a do vrchnej polovice z bielej čokolády. Mám dať radšej aj do tej spodnej stužovač, aby mi to dobre držalo? Vďaka za všetky rady. Martina