Mramorové cesto, čoko plnka šľahaná nad parou, čoko poleva. Ruže a lístky - plastická čokláda, ostatné z obyčajnej rozpustenej čokolády. Nestihla som odvážiť

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
wuaw.. vyzerá skvele !!!!!!!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Úžasná !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja asi odpadnem........... už mám oslintaný monitor!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Stanka mi už nenechala ani jedného olizujúceho sa smajlíka. Preto ti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak toto je prááááda
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
fantazia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherná a určite výborná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To je nadhera,nejdem sa vynadivat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krááásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je to...... uz bolo asi vestko vypovedane, opakovala by som sa.....
aaaaale uz viem: Fascinujuce!!!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ach.....tak toto je v prvom rade mňam mňam mňam a potom waw waw waw a potom....no proste fantasticé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Gabika ,úžasnááááá
.Tie vejáriky z bielej čokolády si ako robila?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja doplnim este jednu otazocku, je tu n niekde recept na tu plasticku cokoladu, alebo to je hotovy produkt? Dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
fantázia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
waaaaau je perfektna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem
Beatka - tie volániky som robila z plastickej čoko. Vyvaľkala som ju, vyrezala obdĺžnik, nacapila tenký šúľok z hnedej čoko, prevaľkala som to aby to splynulo. Potom som vidličkou cez mikrotén horný okraj stenšila (ťahom a roztláčaním smerom von). Potom som pri hornom okraji podkladala kosticou a nadvihovala a pri spodnom som to riasila do harmoniky a stláčala spolu. Dávala som pozor aby sa mi na vrchnej časti čoko nepolepila.
miachaela - recept myslím, že je tu na stránke. Hnedú čokoládu som robila tak, že som ju (100 čokolády na varenie)rozpustila nad parou a potom som to zložila mimo pary a primiešala 45 g kukuričného sirupu. Potom som to premiešala, vyklopila na mikrotén a nechala schladnúť, potom som to zabalila a nechala do druhého dňa v chlade. Bielu som robila obdobne len na 100 g bielej čokolády som pridala 1 PL kukuričného sirupu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Gabika, torta je prenádhernááááá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nieco nezvycajne, nadherne!!!!
Ty mas ale fantaziu!- a trpezlivost! - a cas...!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krásna a celá čokoládová
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem
Katka - práve všetko čo píšeš mi chýba času mám málo všetko robím na etapy a v rýchlosti a som potom vystresovaná (takže už aj z tej trpezlivosti poriadne ubudlo) A bez mučenia sa priznávam, že toto som odkukuala od HeRy. Ona robí parádne čokoládové tortičky. Bola tiež na stretnutí v Šlapaniciach pri Brne, tak som jej pozorne pozerala pod ruky. A čo-to sa mi podarilo aj odkukať. No na ňu z ďaleka nemám ani dlho mať nebudem. Ona doslova čaruje z čokolády.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ako vidím,ozaj si pozerala pozorne...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a zase
....krásne a chutné a famózne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...učenlivá žiačka,máš 1**************************
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
bez slov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Gabika úplna nádhera prenádhernatá. a vyzerá to božsky k zahryznutiu, aj keď je to škoda aj jesť ....toľko krááásy.a tie ruže a lístky, a striekané veci, a tie volániky.....no krása nad krásu...ďakujem, že som to mohla vidieť. fakt fascinujúce. asi musím aj ja vyskúšať tú čokoplastelínu...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nenachadzam slov,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Gabika, klobúk dolu. Je nádherná, geniálna a jedinečná. Ešte raz klobúk dolu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
KEBY SI TAK ISLA NA STRETKO MOHLI BY SME SA COTO NAUCIT....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
náádherná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to je nádhera
1*****
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem dievčatá za pochvalu, snáď sa mi podarí dostať na najbližšie stretnutie keď sa mi na toto nedarí ísť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna
a kde sa da kupiť kukuričný sirup?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Gabika to je umelecké dielko, je to super nádherné...
Poradíš mi koľko tej čokoplastelíny je potrebné urobiť na potiahnutie torty cca priemer
30 cm? Musí sa použiť hneď, alebo sa s ňou dá pracovať trebárs aj o týždeň ? Ďakujem a ešte raz je krásna.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem
Neila kukuričný sirup kupujem v predajni so zdravov výživou. Teraz naposledy som ho kúpila v predajni COOP JEDNOTA tiež tam je regál z biopotravinami (aspoň u nás).
ninanikasamko- torta je len poliata rozpustenou čokoládou. Z platickej čokolády som robila len ruže a tie predné lístky. Zatiaľ som ešte čokoplastelínou nepoťahovala, takže ti bohužiaľ nemôžem poradiť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To je úžasnéééééééé, nádhernááááááá!!!!!
