Fotená za tmy pri zlom osvetlení, preto horšia kvalita fotiek.
Pre poľovníka k jeho významným okrúhlym narodeninám. Torta pre 200 ľudí, ručne maľovaná.
Spodné poschodie: brownies korpus, kropený irish cream, tmavá parížska šľahačka, 1x lesná zmes dreň. Potretá Gold ganache, po bokoch obložená tmavou plastickou čokoládou.
Štvrté poschodie: svetlý korpus, malinová dreň, limetková šľahačka s mascarpone, čerstvé maliny. Potretá Velvet ganache, potiahnutá WI, ručne maľovaná.
Tretie poschodie: kakaovo-orechový korpus kropený kávou, biela parížska šľahačka s vaječným likérom a mascarpone. Potretá Vertvet ganache, potiahnutá WI, ručne maľovaná.
Druhé a prvé poschodie: svetlý korpus, karamelový krém, tmavá parížska šľahačka, čerstvé maliny, malinový džem. Potretá swiss maringue buttercreme.
Ozdoby modelované z gumpasty.





Komentáre
prekráááááááááááááásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem veľmi pekne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tortička je dokonalá, nakoniec ako všetky Vaše tortičky. Môžem sa spýtať aká je to Velvet ganache?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je to ganache robená z Velvet Callebaut čokolády. Ďakujem veľmi pekne za pochvalu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem, môžem sa ešte spýtať v akom pomere smotany a bielej čokolády robíte ganache. S tmavou čokoládou nemám problém, ale s bielou na ganache sa dosť trápim, vždy ju mám riedku.
A pochvala je oprávnená, odkedy som Vás videla robiť kvietky na stretnutí cukrárok v Banskej Bystrici neviem sa vynadívať na Vaše výtvory.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím tmavú ganache v pomere 1:2 (100 ml šľahačky : 200 g horkej čokolády),
bielu ganache v pomere 1:3 (100 ml šľahačky : 300 g bielej čokolády).
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem veľmi pekne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Absolútne dokonalá neviem si ani predstaviť, koľko hodín práce dá takéto dielo, keď je tam toľko rozmanitých chutí, zdobenia....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dokonalá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
náááááádhernááááá, prekrááááásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
woooow... dokonalá tortička ... klobúk dole ....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Wau, veľká poklona, neskutočne precízna práca...tá výška a tá súmernosť, nehovoriac o fantastických detailoch..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherná dokonalá práca ako vždy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Anka to je ale náááádhera kukám na ňu dokola veľmi krásna práca
a úžasne precízna,ale to je Tvoj " rukopis" klobúk dole pred Tebou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Náááádherná















