reklama

Poľovnícka - líšky v brezovom lese

Pridal/a AnkaP dňa 14. 01. 2019 - 10:30

Fotená za tmy pri zlom osvetlení, preto horšia kvalita fotiek.

Pre poľovníka k jeho významným okrúhlym narodeninám. Torta pre 200 ľudí, ručne maľovaná.

Spodné poschodie: brownies korpus, kropený irish cream, tmavá parížska šľahačka, 1x lesná zmes dreň. Potretá Gold ganache, po bokoch obložená tmavou plastickou čokoládou.

Štvrté poschodie: svetlý korpus, malinová dreň, limetková šľahačka s mascarpone, čerstvé maliny. Potretá Velvet ganache, potiahnutá WI, ručne maľovaná.

Tretie poschodie: kakaovo-orechový korpus kropený kávou, biela parížska šľahačka s vaječným likérom a mascarpone. Potretá Vertvet ganache, potiahnutá WI, ručne maľovaná.

Druhé a prvé poschodie: svetlý korpus, karamelový krém, tmavá parížska šľahačka, čerstvé maliny, malinový džem. Potretá swiss maringue buttercreme.

Ozdoby modelované z gumpasty.

 

Poľovnícka - líšky v brezovom lese, torta, Narodeninové torty, AnkaP, 1
Poľovnícka - líšky v brezovom lese, torta, Narodeninové torty, AnkaP, 2
Poľovnícka - líšky v brezovom lese, torta, Narodeninové torty, AnkaP, 3
Poľovnícka - líšky v brezovom lese, torta, Narodeninové torty, AnkaP, 4
Poľovnícka - líšky v brezovom lese, torta, Narodeninové torty, AnkaP, 5

reklama

reklama

reklama

Komentáre

Tortička je dokonalá, nakoniec ako všetky Vaše tortičky. TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamMôžem sa spýtať aká je to Velvet ganache?

AnkaP, Po, 14. 01. 2019 - 22:27

Je to ganache robená z Velvet Callebaut čokolády. Ďakujem veľmi pekne za pochvalu.

Ďakujem, môžem sa ešte spýtať v akom pomere smotany a bielej čokolády robíte ganache. S tmavou čokoládou nemám problém, ale s bielou na ganache sa dosť trápim, vždy ju mám riedku.

A pochvala je oprávnená, odkedy som Vás videla robiť kvietky na stretnutí cukrárok v Banskej Bystrici neviem sa vynadívať na Vaše výtvory. TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

 

AnkaP, Ut, 15. 01. 2019 - 20:58

Ja robím tmavú ganache v pomere 1:2 (100 ml šľahačky : 200 g horkej čokolády),

bielu ganache v pomere 1:3 (100 ml šľahačky : 300 g bielej čokolády).

 

zinka16, Ut, 15. 01. 2019 - 13:36

Absolútne dokonalá Prekvapenie neviem si ani predstaviť, koľko hodín práce dá takéto dielo, keď je tam toľko rozmanitých chutí, zdobenia.... TlieskamTlieskamTlieskamTlieskam 

zana, Št, 17. 01. 2019 - 13:57

woooow... dokonalá tortička ... klobúk dole .... ÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamObjímam

stanula, Ne, 20. 01. 2019 - 10:46

Wau, veľká poklona, neskutočne precízna práca...tá výška a tá súmernosť, nehovoriac o fantastických detailoch..TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamSrdceTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

anasul, Ut, 28. 05. 2019 - 21:35

 AnkaSrdce to je ale náááádhera kukám na ňu dokola veľmi krásna prácaPrekvapenie a úžasne precízna,ale to je Tvoj " rukopis" klobúk dole pred TebouÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam


reklama

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama