reklama

Moze sa zvysny krem skladovat v mraziaku?


reklama

Ahojte, poradite mi prosim...robila som cez vikend falosny parizsky krem, urobila som iba zaklad (smotana, cukor, kakao, cera) ale poprosili ma, nech zmenim krem na tvarohovy...mozem ten zaklad na parizsky dat do mraziaku a neskor pouzit?

A taktiez sa mi zvysilo trocha toho tvarohoveho, mozem aj ten dat do mraziaku? dakujem velmi pekne.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Tvarohovy asi nie alebo potom pouzit len pre seba Pohoda ale parizak v pohode, ja si vzdy potom nadstavim pudingom a pre nas torticku robim alebo len zakusok... Kvietok Kvietok Kvietok

Ja robím krémy zo Zlatého klasu a bežne ho skladujem v mraziaku, plním potom zákusky pre seba. Bežne zamrazujem aj tvaroh, preto si myslím, že by mohol byť zmrazený aj tvarohový krém, treba vyskúšať Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa

ja tiež mrazím-ale použijem len pre nás ,ale stalo sa mi už ,že ked sa to rozmrazilo-mne to už nechutilo a vyhodila som to.

Moja skusenosť... minule som skušala pre nas kolač a plnka sa mi nie celkom podarila... sa mi akosi zrazila, ale pre nas, tak mi to nevadilo... ale keďže mi z nej ostalo, tak som ju šupla do mrazaku... A o tyždeň som zase piekla pre rodinu, tak som najprv rozšľahala trošku masla s cukrom a po lyžičkach pridavala tu predtym nepodarenu z mrazaku... a čuduj sa svete, teraz bola krasna našľahana... takže som sa opäť naučila, čo s plnkou, ak sa mi zrazi... Veľký úsmev... a to bola medovo-kavova plnka... Úsmev Držím palce... Úsmev

stefanie, ja by som tiež prosila recept na medovo kávovú plnku,mohla by si ho dať do receptov? Možno je záujemcov viac Vyplazený jazyk

Tento krem som našla tu na stranke, je od Danky Klimovej... len ja som ho premenovala na medovo-kavovy, lebo tam ide aj kava... Úsmev
Plnka Medová: 1 dcl mlieka, 2 dcl čiernej kávy, 2 PL maizeny, alebo hrubej múky, uvariť vychladiť. 150g masla , 100g pr.cukru, 50g medu vymiešať, pridať kávový krém,. Korpus rozkrojiť, naplniť, potrieť

AnaP, Po, 04. 04. 2011 - 11:38

Stefanie,čo Ti spravila táto plnka pod poťahom?Mám obavu,že bude rozpúšťať.Nežiada si to viac masla?

Ja som ju nedavala do torty, ale do zakuska... tak neviem, čo to urobi s poťahovkou... ale viac masla by isto pomohlo... daj potom info, ako to dopadlo...

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama