Moze sa zvysny krem skladovat v mraziaku?
Pozrite si aj
Tvarohovy asi nie alebo potom pouzit len pre seba ale parizak v pohode, ja si vzdy potom nadstavim pudingom a pre nas torticku robim alebo len zakusok...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím krémy zo Zlatého klasu a bežne ho skladujem v mraziaku, plním potom zákusky pre seba. Bežne zamrazujem aj tvaroh, preto si myslím, že by mohol byť zmrazený aj tvarohový krém, treba vyskúšať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiež mrazím-ale použijem len pre nás ,ale stalo sa mi už ,že ked sa to rozmrazilo-mne to už nechutilo a vyhodila som to.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Moja skusenosť... minule som skušala pre nas kolač a plnka sa mi nie celkom podarila... sa mi akosi zrazila, ale pre nas, tak mi to nevadilo... ale keďže mi z nej ostalo, tak som ju šupla do mrazaku... A o tyždeň som zase piekla pre rodinu, tak som najprv rozšľahala trošku masla s cukrom a po lyžičkach pridavala tu predtym nepodarenu z mrazaku... a čuduj sa svete, teraz bola krasna našľahana... takže som sa opäť naučila, čo s plnkou, ak sa mi zrazi... ... a to bola medovo-kavova plnka...
Držím palce...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Stefanie mozes mi prosim napisat recept na tu plnku?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
stefanie, ja by som tiež prosila recept na medovo kávovú plnku,mohla by si ho dať do receptov? Možno je záujemcov viac
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem dievcata za vsetky rady, pomohli ste mi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tento krem som našla tu na stranke, je od Danky Klimovej... len ja som ho premenovala na medovo-kavovy, lebo tam ide aj kava...
Plnka Medová: 1 dcl mlieka, 2 dcl čiernej kávy, 2 PL maizeny, alebo hrubej múky, uvariť vychladiť. 150g masla , 100g pr.cukru, 50g medu vymiešať, pridať kávový krém,. Korpus rozkrojiť, naplniť, potrieť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
stef. srdecna vdaka vyskusam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Stefanie,čo Ti spravila táto plnka pod poťahom?Mám obavu,že bude rozpúšťať.Nežiada si to viac masla?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som ju nedavala do torty, ale do zakuska... tak neviem, čo to urobi s poťahovkou... ale viac masla by isto pomohlo... daj potom info, ako to dopadlo...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, poradite mi prosim...robila som cez vikend falosny parizsky krem, urobila som iba zaklad (smotana, cukor, kakao, cera) ale poprosili ma, nech zmenim krem na tvarohovy...mozem ten zaklad na parizsky dat do mraziaku a neskor pouzit?
A taktiez sa mi zvysilo trocha toho tvarohoveho, mozem aj ten dat do mraziaku? dakujem velmi pekne.