Buď to bude tým, že to bolo vyšľahané mixérom (teda príliš rýchlo), mne sa to stávalo, že sa mi nerozpustil dobre cukor, potom som začala miešať metličkou a všetko býva ok. Alebo keď ti to chladlo, tak sa urobila možno taká kôrka ( ak si to počas chladnutia nepremiešavala) - aj to to sa mi niekedy stane, tak si musím dávať pozor. Dúfam, že prídeš na to, v čom bola chyba. A možno to bolo tým pískacím hrncom.
Nech sa ti darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Včera som robila šľahaný krém vajíčka+kryštálový cukor, na jedno vajíčko 60 g cukru, nechcelo sa mi šľahať nad parou tak som to dala do hrnca na mlieko tzv. pískací hrniec, šľahala som mixérom do zhusnutia, krásne sa mi vyšľahal a uvaril, po uvarení som ho preliala do misky, keď mi chladol tak sa mi začali robiť akoby krištáliky, bolo v ňom cítiť akoby zrniečka múky, kde som urobila chybu?