reklama

jogurtova plnka a dzem


reklama

ahojte, viete mi poradit, či pod jogurtovu plnku moze ist aj dzem? ked som robila, tak zatial som nedavala. ale zakaznička chce aj dzem a ja sa bojim či mi to vsetko nebude utekat. dakujem za radu

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ja davam opačne... keďže sa zvykne krem (akýkoľvek) šmýkať po džemíku, tak na plát dám krém a na druhý plát dám džem a tou stranou ho "rupnem" na ten krém... Úsmev

Stefanie, ja to robím tak isto. Zatiaľ sa nikto nesťažoval, že je to v obrátenom poradí Veľký úsmev

dakujem za rady. ja som sa bala len toho či sa mi to spoji a nebude sa to oddelovat. aj ja to väčšinou tak robim. len pri tom jogurtovom som si nebola taka istá. dakujem Tlieskam Tlieskam Tlieskam

Petina, St, 19. 09. 2012 - 22:37

Ja torobím tak, že džem zohrejem do horúca polejem ním korpus, on sa vsaje do korpusu a tak sa nič nešmýka. Je tak džemík a potom plnka :)

Ak pod alebo nad krém nedávate džem, nestane sa vám, že sa plnka do korpusu veľmi vpije? Ja som prvýkrát vyskúšala jogurtovo-smotanovú plnku, dala som do nej aj želatínový stužovač (čo bola chyba lebo sa mi sekol Prekvapenie). Naniesla som ju v dosť hrubej vrstve a napokon pri krájaní z plnky zostal len tenký biely pásik. Cesto zasa zostalo šťavnaté. Myslíte, že na to bol vhodný iný tip cesta (bol to kakaový nastavovaný piškót) alebo tam proste chýbal džem?

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama