reklama

ganache na chocotransfer


reklama

Prosim vas, idem robit coko tortu potiahnutu s ganache a dookola chocotransfer. Viete mi poradit, ci na ten chocotransfer mozem dat ganache, alebo to musi byt cista cokolada? Dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Toto som presne chcela minule vyskúšať aj ja, ale nikde som nenašla či to pojde. Ale myslím že asi nie, iba čista čoko. Musi tam byť asi aj nejaka teplota čokolady. Snad niekto poradi :-)

Ahoj janulka01,

na chocotransfer ide čistá čokoláda a mala by mať 28 až 30 stupňov. Malý tip ak nemáš teplomer: Čokoládu ktorú budeš roztápať si nasekaj na drobné kúsky. 2/3 čokolády si roztop pomaly nad parou (miska sa nesmie dotýkať vody v hrnci a voda nesmie vrieť). Roztopená čokoláda bude mať cca 50 stupňov. Akonáhle sa čokoláda roztopila daj misku dole z hrnca a do tých 2/3 roztopenej čokolády prisip tú zvišnú 1/3 nasekanej čokolády a miešaj dovtedy kým sa čokoláda kompletne neroztopí (čokoláda bude mať tých 30 stupňov :)). Tá 1/3 čokolády schladí tie 2/3. Dúfam, že som vedela pomocť :)

na cokotransfer nemusi ist temperovana cokolada......a ani cokolada....staci aj poleva , ale roztopena .....robime tak už 4 roky......nie je potrebný ani teplomer...staci roztopit....no neprehriat..........inak dievčatá stačí popozerať diskusie....je tu toho až...až...

hmm môžem poprosiť aj konkrétny link?? lebo aj ja som hľadala a nič ohľadom čokotrasferu a ganache som vôbec nenašla

Ja som to tiez najprv hladala vyse pol hodiny a nenasla som nic. Tak som potom zalozila tuto temu :)

Asi sme slepé Chichocem sa keď je toho až až

Ja som to skúšala a nešlo to, vôbec. Pozerám, že pani má v albume len 2 čokotransfery, ale vyzerajú ako na čokoláde, nie na poleve. Tak neviem

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama