reklama

Fotopostup na prasiatko...

Pridal/a Adriana dňa 21. 03. 2011 - 01:10
Fotopostup na prasiatko... , návod, Postup na 3D torty, Adriana

reklama

1.Naplnim si platy.. a necham stuhnuť..
2.vyrežem si tvar prasiatka..
3.dotvarujem ho punčovinou... a necham dobre stuhnuť, potom si ho potriem kremom a ešte necham trochu stuhnuť..
4.vyvaľkam si väčši plat hmoty, preložim na prasiatko a dobre popritlačam.. obrežem...
5.prasiatko domalujem na hnedo.... farbila som kakaom rozrobenym v rume... a hubkou..
6.z hmoty si vykrojim uši... v tvare trojuholnika, okraje trochu popritlačam, stenčim... dam na šparatko a zapichnem do hlavy... tie som zabudla odfotiť((( a zafarbim
7.okolo prasiatka dam z hmoty šalat,ktoreho okraje navlnim a poukladam vytvarovanu zeleninu...

snad to niekomu pomôže... dufam.. Úsmev Mrkám


Fotopostup na prasiatko... , návod, Postup na 3D torty, Adriana, 1

Fotopostup na prasiatko... , návod, Postup na 3D torty, Adriana, 2

Fotopostup na prasiatko... , návod, Postup na 3D torty, Adriana, 3

Fotopostup na prasiatko... , návod, Postup na 3D torty, Adriana, 4

Fotopostup na prasiatko... , návod, Postup na 3D torty, Adriana, 5

Fotopostup na prasiatko... , návod, Postup na 3D torty, Adriana, 6

Fotopostup na prasiatko... , návod, Postup na 3D torty, Adriana, 7

Fotopostup na prasiatko... , návod, Postup na 3D torty, Adriana, 8

Fotopostup na prasiatko... , návod, Postup na 3D torty, Adriana, 9

Fotopostup na prasiatko... , návod, Postup na 3D torty, Adriana, 10

Fotopostup na prasiatko... , návod, Postup na 3D torty, Adriana

Fotopostup na prasiatko... , návod, Postup na 3D torty


reklama


reklama

Komentáre

elian, Po, 21. 03. 2011 - 11:26

len zahryznúť, až sem vonia to pečené mäsko Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe ,kráne vďaka Áno Áno Áno Áno Áno Áno

krasne....normalne som ostala hladnaÚsmev Chichocem sa . mam otazocku, co je to puncovina? a ten krem pod potahovku je jeden normalne uvareny puding a maslo? a kolko? Hambím sa
musim sa ja ucit od sikovnych Úsmev Kvietok Kvietok Kvietok

Adriana, Po, 21. 03. 2011 - 17:10

dakujem veľmi pekne dievčence.. som rada, že sa vam pači.. a dufam, že aj pomôže podaktorym..
myskatoppo..... punčovina je rozmačkane orezky z torty.. musiš to poriadne pomačkať, aby bola z toho taka hladka hmota, tou dotvaruješ do potrebneho tvaru... a hej, krem pod potahovkou je ten, čo davaš ako plnku..
ja robim krem z 1 litra mlieka a 3 zlatych klasov, 300 g cukru.. a maslo.. podla potreby.. ale asi tak 800 g..

ale ak robim napr krem zo zeasanu..alebo take bezmaslove, nemam pouzit nejaku maslovu plnku len pod potah?

Adriana, Po, 21. 03. 2011 - 17:46

ano, pod potah musiš dať maslovu.. lebo šlahačka by ti asi puštala ten potah...

Adriana, Ut, 22. 03. 2011 - 00:37

však som ti to pisala vyššie.. len si sprav menšiu davku.. na potretie.. čo ja viem? ale z deci mlieka??

jamami, Po, 21. 03. 2011 - 18:02

Áno Áno Áno super,brat bude mať 50 a ja som rozmyšlala čo by som mu urobila-zo všetkych zákuskov ma najradšej rezne Chichocem sa a takto zabijem dve muchy jednou ranou Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe

gogo, So, 17. 11. 2012 - 14:11

Super postup. Dnes som tvoj postup práve použila. Vďaka ti.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama