
1.Naplnim si platy.. a necham stuhnuť..
2.vyrežem si tvar prasiatka..
3.dotvarujem ho punčovinou... a necham dobre stuhnuť, potom si ho potriem kremom a ešte necham trochu stuhnuť..
4.vyvaľkam si väčši plat hmoty, preložim na prasiatko a dobre popritlačam.. obrežem...
5.prasiatko domalujem na hnedo.... farbila som kakaom rozrobenym v rume... a hubkou..
6.z hmoty si vykrojim uši... v tvare trojuholnika, okraje trochu popritlačam, stenčim... dam na šparatko a zapichnem do hlavy... tie som zabudla odfotiť((( a zafarbim
7.okolo prasiatka dam z hmoty šalat,ktoreho okraje navlnim a poukladam vytvarovanu zeleninu...
snad to niekomu pomôže... dufam..











Fotopostup na prasiatko... , návod, Postup na 3D torty
Komentáre
perfektne prasiatko ako pečené
veľmi pekné

jééééj,ďakujeme
krasne prasiatko!!!!
jeeej, ďakujemeee

len zahryznúť, až sem vonia to pečené mäsko
,kráne vďaka

krasne....normalne som ostala hladna
. mam otazocku, co je to puncovina? a ten krem pod potahovku je jeden normalne uvareny puding a maslo? a kolko? 

musim sa ja ucit od sikovnych
dakujem veľmi pekne dievčence.. som rada, že sa vam pači.. a dufam, že aj pomôže podaktorym..
myskatoppo..... punčovina je rozmačkane orezky z torty.. musiš to poriadne pomačkať, aby bola z toho taka hladka hmota, tou dotvaruješ do potrebneho tvaru... a hej, krem pod potahovkou je ten, čo davaš ako plnku..
ja robim krem z 1 litra mlieka a 3 zlatych klasov, 300 g cukru.. a maslo.. podla potreby.. ale asi tak 800 g..
ale ak robim napr krem zo zeasanu..alebo take bezmaslove, nemam pouzit nejaku maslovu plnku len pod potah?
ano, pod potah musiš dať maslovu.. lebo šlahačka by ti asi puštala ten potah...
nemohla by si mi prisim napisat aku maslovu?:)recept
však som ti to pisala vyššie.. len si sprav menšiu davku.. na potretie.. čo ja viem? ale z deci mlieka??
dakujem
Super postup. Dnes som tvoj postup práve použila. Vďaka ti.
tak to som veľmi rada, že ti pomohol...
