DIA falošný marcipán - aký sorbit?????
Pozrite si aj
reklama
reklama
ahoj Andy ja pouzivam na falosny marcipan klasicky sorbit potravinarsky znacky IMBER
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte šikulky, pred pár dňami tu bola diskusia na DIA tortu a tak ste ma nakopli. Keďže idem robiť tortu manželovej babke na 80-tku a je cukrovkárka, tak aby z nej niečo mala aj ona, chcem urobiť jedno poschodie pre ňu. Nakúpila som si suroviny podľa Vašich rád v receptoch a pri Sorbite som sa zasekla. V obchode mali Sorbit potravinársky Sorbit so sacharínom. Chcem sa spýtať, ktorý mám použiť, aby som to teda moc nepresladila, alebo aby nebola tortička bez chuti. Majú rozdielnu sladivosť. Teraz neviem, tie receptíky na DIA korpus od katkaAMC a recept na DIA falošný marcipán od macko1811 sú s ktorým sorbitom???? Ďakujem za radu.