reklama

DIA falošný marcipán - aký sorbit?????

Andy01 , 02. 07. 2010 - 08:52

reklama

Ahojte šikulky, pred pár dňami tu bola diskusia na DIA tortu a tak ste ma nakopli. Keďže idem robiť tortu manželovej babke na 80-tku a je cukrovkárka, tak aby z nej niečo mala aj ona, chcem urobiť jedno poschodie pre ňu. Nakúpila som si suroviny podľa Vašich rád v receptoch a pri Sorbite som sa zasekla. V obchode mali Sorbit potravinársky Sorbit so sacharínom. Chcem sa spýtať, ktorý mám použiť, aby som to teda moc nepresladila, alebo aby nebola tortička bez chuti. Majú rozdielnu sladivosť. Teraz neviem, tie receptíky na DIA korpus od katkaAMC a recept na DIA falošný marcipán od macko1811 sú s ktorým sorbitom???? Ďakujem za radu.

Pozrite si aj


reklama


reklama

ahoj Andy ja pouzivam na falosny marcipan klasicky sorbit potravinarsky znacky IMBER Úsmev Úsmev Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama