Zmäknutý marcipán
Pozrite si aj
No jedine asi na novo potiahnuť...Ja som s ním robievala a nesmie byť na tenko vyvaľkaný, inak sa ti roztečie a musí pod ním byť maslový krém...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no potiahla som ho na pudingový čokoládový krém, a najhoršie na tom asi je, že už si ju zobrali domov. dúfam, že to ešte jeden deň v chladničke vydrží.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ale snáď áno, neboj. Určite je mňam a nestihne sa ani roztopiť, lebo ju zbaštia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som dnes prerábala všetky torty robené včera večer z Pasta dama top
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neviem či to pomôže,alebo je to náhoda,ale ja som si nastavila chladničku,aby tak moc nechladila,aby ten teplotný rozdiel nebol taký veĽký mám tam asi 10 stupňov a ešte ked často otváram aj viac,ráno som mala 6,a poťah vôbec nezmäkol dokonca K2 sa ani neorosilo tak ako Pasta Dama a veru mala som ju často vonku
veľa piplačky som s ňou mala a je v poriadku.
Najviac neplechy robí veľky teplotný rozdiel.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte dievčence,. ja som total uplný začiatočník v pečení, ale rozhodla som sa urobiť síce už druhu tortu mojej dcére ale prvýkrat by som chcela ako vy hovoríte potiahnuť tortu marcipanom alebo som kupila aj do zasoby bielu polevu ak by som toto nezvladla.. kupila som marcipan (mala rolka biela bez navodu na použitie ). Prosím poradte mi čo s tým? torta v stave korpus plnka korpus plnka korpus. Na vrchu nič, je to tak dobre? či ma byť pod tým marcipánom ešte aj plnka? dakujem krasne za akukolvek radu. berte prosím do uvahy že som začiatočník a skratky ako K2, MMF mi nič nehovoria ani Pasta Dama
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, chcem sa spýtať, robila som včera tortu, obťahovanú salkovým marcipánom. dneska mi po výbere z chladničky trochu sa mi zvlnili boky torty - teda ten marcipán a polavil. neviete mi poradiť prečo?
A ešte sa chcem spýtať keď poťahujem MMF, tak mi vždy trocha popraská okraj torty, pritom si myslím, že MMF má dobrú konzistenciu.