reklama

Zdobenie krémom

Dada25 , 14. 04. 2009 - 22:00

reklama

Chcela by som sa opítať aký krém mám urobiť ak ním chcem ozdobiť tortu, chcela by som aby bol pekne biely. Viem že sa robia nejaké bielkové ale netuším ako, možete mi niekto poradiť. Robila som klasický žltkový nad parov, ale ten nieje to čo hľadám.Smútok ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

sneh nad parou, ja som ho použila ked som robila červené srdiečko, krásne to vyniklo a aj to zatvrdne teda uschne, tak by sa to nemalo topiť( samozrejme musí byť dobre urobený). Mrkám

Sneh z bielkov nad parou ako píše Maxellka, alebo potom obyčajný maslovo pudingový, len vybielený belobou. Iné ma nenapadá. Mrkám

vavan, St, 15. 04. 2009 - 07:51

500g masla, 1/2 l mlieka, 80g gustinu,110g práš.cukru, 2vanil. cukry
Uvaríme gustin s mliekom a van. cukrom tak isto,ako puding a vychladíme. Našlaháme maslo s cukrom a postupne zašlaháme gustinový puding.
Výborný krém na zdobenie krémových tôrt.

veva, St, 15. 04. 2009 - 09:07

dada bielkový krém sa robí tak že si nad parou vyšlaháš do tuha bielky s kr.cukrom.Na 1 bielok dávam 70g kr.cukru.Môžeš pridat aj 1 PL octu krém bude lepšie držat a neroztečie sa ti.

Dada25, St, 15. 04. 2009 - 09:40

Ďakujem krásne dúfam, že sa mi podarí, nemám s tým skúsenosť tak som zvedaváHambím sa

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama