Zdobenie krémom
Pozrite si aj
sneh nad parou, ja som ho použila ked som robila červené srdiečko, krásne to vyniklo a aj to zatvrdne teda uschne, tak by sa to nemalo topiť( samozrejme musí byť dobre urobený).
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sneh z bielkov nad parou ako píše Maxellka, alebo potom obyčajný maslovo pudingový, len vybielený belobou. Iné ma nenapadá.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
500g masla, 1/2 l mlieka, 80g gustinu,110g práš.cukru, 2vanil. cukry
Uvaríme gustin s mliekom a van. cukrom tak isto,ako puding a vychladíme. Našlaháme maslo s cukrom a postupne zašlaháme gustinový puding.
Výborný krém na zdobenie krémových tôrt.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dada bielkový krém sa robí tak že si nad parou vyšlaháš do tuha bielky s kr.cukrom.Na 1 bielok dávam 70g kr.cukru.Môžeš pridat aj 1 PL octu krém bude lepšie držat a neroztečie sa ti.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem krásne dúfam, že sa mi podarí, nemám s tým skúsenosť tak som zvedavá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Chcela by som sa opítať aký krém mám urobiť ak ním chcem ozdobiť tortu, chcela by som aby bol pekne biely. Viem že sa robia nejaké bielkové ale netuším ako, možete mi niekto poradiť. Robila som klasický žltkový nad parov, ale ten nieje to čo hľadám.
ďakujem