V com je chyba?
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ja keď preváram šľahačku, tak do nej dávam 100 g várovej čokolády. Nechám vychladnúť do druhého dňa a vyšľahám. Len tak prevariť a vyšľahať som neskúšala.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neviem ako dlho si ju po prevarení nechala odstáť, ale podľa mňa je potrebné aspoň 12 hodín v chladničke a potom skúsiť vyšľahať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte asi ano v tom odstati bola chyba ale nakoniec po dlhom dlhom slahani zhustla a ako tak sa dala pouzit a dakujem za rady.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
musi ostat v chladnicke do druheho dna, alebo aspon cely den. ja to robim tak, ze rano ju prevarim s cokoladou, dam ju do chladnicky a vecer ju vyslaham
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte dievčatá a Bohuš,
tak môžem Váas poprosit o radu. Chcem vyslahat slahacku z kelimka a dala som ju predtým prevarit... a vôbec mi to nejde... stale ostava tekuta.. aka je na to finta. Je problem v tom ze so, ju dala prevarit?
Dakujem chcem nou ozdobit tortu