reklama

V com je chyba?


reklama

Ahojte dievčatá a Bohuš,
tak môžem Váas poprosit o radu. Chcem vyslahat slahacku z kelimka a dala som ju predtým prevarit... a vôbec mi to nejde... stale ostava tekuta.. aka je na to finta. Je problem v tom ze so, ju dala prevarit?
Dakujem chcem nou ozdobit tortu

Pozrite si aj


reklama


reklama

ZuzkaV, Ut, 02. 12. 2008 - 07:28

Ja keď preváram šľahačku, tak do nej dávam 100 g várovej čokolády. Nechám vychladnúť do druhého dňa a vyšľahám. Len tak prevariť a vyšľahať som neskúšala. Plačem

alica, Po, 01. 12. 2008 - 20:23

Neviem ako dlho si ju po prevarení nechala odstáť, ale podľa mňa je potrebné aspoň 12 hodín v chladničke a potom skúsiť vyšľahaťÚsmev

Ahojte asi ano v tom odstati bola chyba ale nakoniec po dlhom dlhom slahani zhustla a ako tak sa dala pouzit a dakujem za rady.

mirocka, Ut, 02. 12. 2008 - 13:38

musi ostat v chladnicke do druheho dna, alebo aspon cely den. ja to robim tak, ze rano ju prevarim s cokoladou, dam ju do chladnicky a vecer ju vyslaham

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama