hrudky zo zlatého klasu
Pozrite si aj
Doporučujem ponorným mixérom a ak to nepôjde ani tak, lepšie je vyhodiť
nič si z toho nerob, len aby sa nestávali horšie veci.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
plnku nemusis vyhodit pretri ju cez velke sitko
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne ako pise jana,druhy krat ked pojdes robit krem,musis si zlaty klas dobre rozmiesat,lebo tie hrudky sa ti tam uvaria a to ti uz nijak nepojde rozmiesat,poznam to tak si aj ja davam pozor a teraz,ked ho vyberies s chladnicky aby sa ti zasa nezrazil,ked ho budes miesat studeny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za rady. Ja som ho trochu nahriala nad parou a stále mixovala. Zostali také milimetrové hrudečky ale snáď sa to stratí. Skúsim ešte to sitko. Dík
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim len s maslom nie s herou, ale viem ze ked zmiesas hmoty ktore nemaju rovnaku teplotu tak ti to tiez moze zhrckaviet, tak aj na to treba davat pozor, aby to malo priblizne rovnaku teplotu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ked mi nepomôže ponorný mixér,tak tiež dávam nad paru.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ho radšej rozmixujem pred varením ponorným mixerom a po uvarení do horúceho dám asi 5 dkg palmarínu a riadne rozmiešam a hrudky ani kôra sa mi nespraví,mámto vyskúšané,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zuzana do horúceho pudinku dáš palmarín? Nezrazí sa to alebo nie je to riedke? Môžeš mi napísať presný postup, prosím? Prihoď aj recept. Ja mám niekedy problém s riedkou plnkou a neviem prečo. Netuhne ani v chladničke. Vieš si predstaviť ako sa s tým potom robí. Ďakujem moc
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
myslím, že petina nemá na mysli zrazený krém, ale hrčky ktoré môžu vzniknúť keď vychladne puding. Ja to robím tak, že ho často premiešavam metličkami na ručnom mixéri...netreba silno,stačí na nízkych otáčkach,ale raz za čas premiešať a puding ostane jemný a nevytvoria sa tie hrčky,ktoré sa ozaj dajú potom napraviť iba ponorným mixérom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Áno myslela som hrčky ktoré sa utvorili z podingu. Krém sa nezrazil. Puding bol po uvarení krásne hladký ale potom pri spájaní s herou nastal problém. Nejako som to zvládla a torta (bábika) bola krásna. Keď prídem na to ako sa upravujú fotografie na menšiu veľkosť tak ju sem hodím.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja dávam do horúcej pudingovej kaše asi 1/3 z celkového množstva Palmarínu. Dobre miešam, kým sa neroztopí. Dám chladiť a občas premiešam. Nerobia sa mi žiadne hrčky, ani sa nechytá koža na povrchu,keď náhodou pozabudnem miešať.Mixujem najprv maslo a potom po malých častiach pridávam uvarenú kašičku.Hrčky sa ti mohli urobiť aj vtedy, keď si mala prihustú kašičku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím tak, že puding dám vychladnúť do studenej vody a miešam kým nevychladne.Nie su tam potom žiadne hrčky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, poraďte mi ako mám rozmixovať drobné hrudky zo zlatého klasu v here. Nijako to nejde a plnka je už dosť riedka. Strčila som to zatiaľ do chladničky. Ďakujem