reklama

hrudky zo zlatého klasu

Petina , 02. 12. 2009 - 16:53

reklama

Ahojte, poraďte mi ako mám rozmixovať drobné hrudky zo zlatého klasu v here. Nijako to nejde a plnka je už dosť riedka. Strčila som to zatiaľ do chladničky. Ďakujem Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Zlomené srdceZlomené srdce Doporučujem ponorným mixérom a ak to nepôjde ani tak, lepšie je vyhodiť Veľký úsmev nič si z toho nerob, len aby sa nestávali horšie veci.

lia51, St, 02. 12. 2009 - 18:39

presne ako pise jana,druhy krat ked pojdes robit krem,musis si zlaty klas dobre rozmiesat,lebo tie hrudky sa ti tam uvaria a to ti uz nijak nepojde rozmiesat,poznam to tak si aj ja davam pozorBozkávam a teraz,ked ho vyberies s chladnicky aby sa ti zasa nezrazil,ked ho budes miesat studenyBozkávam

Petina, St, 02. 12. 2009 - 19:33

Ďakujem za rady. Ja som ho trochu nahriala nad parou a stále mixovala. Zostali také milimetrové hrudečky ale snáď sa to stratí.Chichocem sa Skúsim ešte to sitko. Dík

Janka22, St, 02. 12. 2009 - 21:40

ja robim len s maslom nie s herou, ale viem ze ked zmiesas hmoty ktore nemaju rovnaku teplotu tak ti to tiez moze zhrckaviet, tak aj na to treba davat pozor, aby to malo priblizne rovnaku teplotu

erika43, St, 02. 12. 2009 - 21:47

Ked mi nepomôže ponorný mixér,tak tiež dávam nad paru.Kvietok

ja ho radšej rozmixujem pred varením ponorným mixerom a po uvarení do horúceho dám asi 5 dkg palmarínu a riadne rozmiešam a hrudky ani kôra sa mi nespraví,mámto vyskúšané,Torta

Petina, Št, 03. 12. 2009 - 09:03

Zuzana do horúceho pudinku dáš palmarín? Nezrazí sa to alebo nie je to riedke? Môžeš mi napísať presný postup, prosím? Prihoď aj recept. Ja mám niekedy problém s riedkou plnkou a neviem prečo. Netuhne ani v chladničke. Vieš si predstaviť ako sa s tým potom robí. Ďakujem moc

myslím, že petina nemá na mysli zrazený krém, ale hrčky ktoré môžu vzniknúť keď vychladne puding. Ja to robím tak, že ho často premiešavam metličkami na ručnom mixéri...netreba silno,stačí na nízkych otáčkach,ale raz za čas premiešať a puding ostane jemný a nevytvoria sa tie hrčky,ktoré sa ozaj dajú potom napraviť iba ponorným mixérom.

Petina, Št, 03. 12. 2009 - 08:59

Áno myslela som hrčky ktoré sa utvorili z podingu. Krém sa nezrazil. Puding bol po uvarení krásne hladký ale potom pri spájaní s herou nastal problém. Nejako som to zvládla a torta (bábika) bola krásna. Keď prídem na to ako sa upravujú fotografie na menšiu veľkosť tak ju sem hodím.

fani, Št, 03. 12. 2009 - 14:16

Aj ja dávam do horúcej pudingovej kaše asi 1/3 z celkového množstva Palmarínu. Dobre miešam, kým sa neroztopí. Dám chladiť a občas premiešam. Nerobia sa mi žiadne hrčky, ani sa nechytá koža na povrchu,keď náhodou pozabudnem miešať.Mixujem najprv maslo a potom po malých častiach pridávam uvarenú kašičku.Hrčky sa ti mohli urobiť aj vtedy, keď si mala prihustú kašičku. Torta Torta Torta

Ja robím tak, že puding dám vychladnúť do studenej vody a miešam kým nevychladne.Nie su tam potom žiadne hrčky.Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama