RDI
Pozrite si aj
vyskúšaj white icing, ten je perfektný, u mňa hrá po pravom marcipáne prím
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no tak to sa mi ešte nestalo, ja ho poutívam dosť dlho, aj K2....akú si mala plnku pod tým? Mne jediné čo zliezlo tak to bola želatínová pasta a zliezla mi z punčoviny...odvtedy som nerobila ani punčovinu, ani želatínovú pastu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No ja poradiť tiež neviem,ja robím marcipaán so salka,a suš.mlieka.Raz som použila K2,robila som toru večer,a neviem preco,ale do rana akoby sa zacala ta K2 rozpúšťať.Torte sa síce nič nestalo,vyzerala stále rovnako,ale to akoby "mlieko" co som musela utierať okolo torty nevyzeralo vábne.Našťastie torta bola pre neter,ktorej to nevadilo...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Monika aj mne sa niečo podobné podarilo s poťahovkou Dama top, nuž ale dávam vinu tomu, že tortu som robila v piatok na nedeľu, torta nebola uskladnená v chladničke ale v miestnosti s otvoreným oknom, vonku pršalo takže to spravila asi veľká vlhkosť, možno tam bola chyba
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
cau ja som mala podobny problem s rdi tak ma odkazali na technologa odkial kupujem hmotu .pod potahovku rdi nedavaj ziadny krem iba minimalne lebo sa po kreme smyka a nasava vlhkost. nemam to este vyskusane ale dufam ze to pomoze vela stastia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby myslítee že by pomohlo keby som RDI trošku dohustila? Ja som sa pýtala na ten problém už aj v pečení hrou a povedala mi že nie som jediná čo sa na to pýtam . Ale mne sa znal strašne lepkavý už keď som ho rozgúľavala . Inak dakujem všetým za rady.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja ho trochu miesim aj podsýpam so solamylom, ale WI je najlepší, nemáš ďaleko do Beluše tak vyskúšaj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievčatá mali ste už niektorá problém s RDI. Ja som si kupovala RDI v pečenie hrou ale čo som robila naposledy dve torty tak mi normálne zliezal z torty.Neviem čím to je ved už som ho dávala na tortu viackrát aj na svadobnú a to bola torta celú noc na sále a pekne to držalo. Teraz ked som robila tortu taak som tam dávala marcipán zo sušeného mlieka ale RDI sa mi páči viac len to že mi to zliezlo z torty ma odrádza. Lebo viete ked si za to vypýtate peniaze a nakoniec to zlezie dolu tak je to dosť blbé. Ak máte niektorá s tým podobné skúsenosti a viete čo stým treba robiť tak mi prosím vás poradte. dakujem za každú radu.