Práca s MMF
Pozrite si aj
reklama
reklama
No skúsim Ti poradiť ja keď pracujem s MMF keď ho mám veľmi tuhe asi 3sekundy zohrejem v mikrovlnke a premiesim mokrými rukami, ale to sa tu už veľa krát písalo. mne sa s nim veľmi dobre pracuje.
Tak nech sa Ti darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj. Ja dávam asi 500g pr.cukru. Ja tiež nahrievam v mikrovlnke a potom premiesim ked je moc vyschnuté pridám trochu glycerínu,mne sa s ním velmi dobre robí a robím s neho aj ruže. Môžeš pozrieť na moje torty.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte šikuľky. Chcem sa spýtať, či nemáte nejaký gryf ako pracovať s MMF? Ja som s ňou pracovala niekedy v zime a hmota sa mi zdala byť dosť tuhá na vaľkanie. Teraz sa chystám robiť tortičku, tak som si dopredu vyrobila hmotu a pridala som menej cukru /asi 450 g na 175 g marschmallows/. Napriek tomu sa mi zdá, že je to dosť hutné. Ako s ňou mám pracovať? Mám ešte pridať marschmallows alebo stačí miesiť????????? Ak viete, tak mi prosím poraďte, za každú radu budem veľmi povďačná.