reklama

Práca s MMF


reklama

Ahojte šikuľky. Chcem sa spýtať, či nemáte nejaký gryf ako pracovať s MMF? Ja som s ňou pracovala niekedy v zime a hmota sa mi zdala byť dosť tuhá na vaľkanie. Teraz sa chystám robiť tortičku, tak som si dopredu vyrobila hmotu a pridala som menej cukru /asi 450 g na 175 g marschmallows/. Napriek tomu sa mi zdá, že je to dosť hutné. Ako s ňou mám pracovať? Mám ešte pridať marschmallows alebo stačí miesiť????????? Ak viete, tak mi prosím poraďte, za každú radu budem veľmi povďačná.

Pozrite si aj


reklama


reklama

No skúsim Ti poradiť ja keď pracujem s MMF keď ho mám veľmi tuhe asi 3sekundy zohrejem v mikrovlnke a premiesim mokrými rukami, ale to sa tu už veľa krát písalo. mne sa s nim veľmi dobre pracuje.
Tak nech sa Ti darí.

TinaJ, Po, 01. 06. 2009 - 21:24

Ahoj. Ja dávam asi 500g pr.cukru. Ja tiež nahrievam v mikrovlnke a potom premiesim ked je moc vyschnuté pridám trochu glycerínu,mne sa s ním velmi dobre robí a robím s neho aj ruže. Môžeš pozrieť na moje torty. Zlomené srdce Zlomené srdce

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama