reklama

Poooomoc :-( Zrazený krém, čo teraz???


reklama

Ahojte, prosim poradte, robila som krem zo salka, ktory sa robi nad parou, vyšlahane vajcia s cukrom, po vychladnuty sa pridava maslo a uvarene salko. No dnes sa mi to zrazilo, vždy mi tato plnka vysla na jednicku, teraz je to zrazene, a som v koncoch. Skusala som to dat aj nad paru , ale nic, da sa to este nejak zachranit??? Tortu mam rano odovzat , neviem co robit.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Eviena, Ne, 06. 06. 2010 - 21:39

thyna,keď som roztápala zrazený krém nad parou, nikdy mi poriadne nestuhol, skús si v inej nádobe trošku rozšľahať jeden palamarin, alebo tuk, ktorý používaš bez cukru a do toho po lyžičkách všľahaj zrazený krém.Nie celý, nechaj zrazeného krému toľko, koľko si pridala bez cukru na začiatku. Ja to mám x-krát odskúšané a vždy sa krém rozšľahal, tak skús. Nech Ti to vyjde.:D)))Hambím sa

toto sa stalo aj mne a tak ako pise eviena, ja som si rozmiesala asi gr, masla a do toho som po lyzickach zamiesavala zrazeny krem...bola to fuska ale zabralo to...drzim palce..... a ak nepomoze ...asi budes musiet urobit novy krem...Mlčím

adamira, Ne, 06. 06. 2010 - 22:42

mne tiez zrazeny krem nad parou opravovany nikdy nestuhol
Skus este dievcata tu pisali ze primiesavaju roztopenu cokoladu-bielu aj tmavu podla farby kremu
tiez by mal zabrat vraj roztopeny tuk-vmiesat malicko,neskusala som neviem

Judit, Po, 07. 06. 2010 - 09:15

Mne sa tiez raz zrazil salkovy krem a ked som ho rozpustila v mikrovlnke a krasne vyslahala, tak mi vobec nechcel stuhnut ani v mraznicke a ani do druheho dna. Tak som uvarila karamelovy puding, ten som vymiesala s maslom a cukrom a potom som po trosinkach opatrne zaslahavala ten riedky salkovy krem. No a taky dobry karamelovy krem som este nejedla Vyplazený jazyk Tak drzim palce Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama