reklama

pomoc! krem!

inus , 24. 11. 2008 - 02:33

reklama

dievcence, prosim vas, poradte mi ako mam urobit dobry krem do torty . moj sa mi stale zrazi. potrebovala by som nejaky dobry krem, ktorym by som mohla tortu aj ozdobit... dakujem za pomoc

Pozrite si aj


reklama


reklama

Aj "zrazený" krém sa dá napraviť. Na chvíľu ho treba ohriať v mikrovlnke, tam sa tie zrazeniny rozpustia; potom ho treba prešľahať a je krásny hladký. Druhý trik je zohriať Ceru a po lyžičkách horúcu zašľahávať do plnky, pokým nie je hladká. Slnko

live.el, Po, 24. 11. 2008 - 09:54

Ahoj, aký krém robíš? Ak s pudingu a zrazí sa, dá sa to opraviť. Mrkám Misu s krémom treba dať nad paru a šľahať, keď sa začne po okrajoch topiť dám misu dole a šľahám ak ešte treba dám spať.To uvidíš sama koľko treba. Neviem, či som pomohlaHambím sa tak nech sa podarí.Torta

adika, Po, 24. 11. 2008 - 11:43

ja mam overeny trik ako robi aj live.el,robim to tak asi zakazdym.

Keď sa Ti stále zrazí, poradím Ti: keď budeš robiť plnku, musíš mať puding trošku teplejší ako maslo.Ak budeš mať puding studenší, vždy sa Ti zrazí.

konopka, Po, 24. 11. 2008 - 23:12

Ja mám od jednej pani skvelý krém na tortu. 1/2 l mlieka, 13 dkg kryštálového cukru, 8 dkg gustin (Maizena) a 1/2 kg masla klasického. Odleješ trochu mlieka do ktorého rozmiešaš Gustin, ostatné mlieko s cukrom dáš variť, keď vrie, prileješ mlieko s gustinom a uvaríš na hustú kašu. Ke´d vychladne,vmiešaš do rozšľahaného masla. Keď chceš orechový, do už vyšľahaného pridáš 2 hrste mletých orechov, prípadne kakao... Je výborný chuťovo a drží ako čertÁno

prosim poradi mi niekdo ako na krem do torty?skusala som ale zraza sa miSmútok ,ak sa nezrazi pri slahani tak sa zrazy uz v torte ako na to prosim radu a co robym zle dakujemÚsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama