pomoc! krem!
Pozrite si aj
Aj "zrazený" krém sa dá napraviť. Na chvíľu ho treba ohriať v mikrovlnke, tam sa tie zrazeniny rozpustia; potom ho treba prešľahať a je krásny hladký. Druhý trik je zohriať Ceru a po lyžičkách horúcu zašľahávať do plnky, pokým nie je hladká.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, aký krém robíš? Ak s pudingu a zrazí sa, dá sa to opraviť. Misu s krémom treba dať nad paru a šľahať, keď sa začne po okrajoch topiť dám misu dole a šľahám ak ešte treba dám spať.To uvidíš sama koľko treba. Neviem, či som pomohla
tak nech sa podarí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ten trik s cerou mam aj ja odskusany a pomaha
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja mam overeny trik ako robi aj live.el,robim to tak asi zakazdym.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Keď sa Ti stále zrazí, poradím Ti: keď budeš robiť plnku, musíš mať puding trošku teplejší ako maslo.Ak budeš mať puding studenší, vždy sa Ti zrazí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja mám od jednej pani skvelý krém na tortu. 1/2 l mlieka, 13 dkg kryštálového cukru, 8 dkg gustin (Maizena) a 1/2 kg masla klasického. Odleješ trochu mlieka do ktorého rozmiešaš Gustin, ostatné mlieko s cukrom dáš variť, keď vrie, prileješ mlieko s gustinom a uvaríš na hustú kašu. Ke´d vychladne,vmiešaš do rozšľahaného masla. Keď chceš orechový, do už vyšľahaného pridáš 2 hrste mletých orechov, prípadne kakao... Je výborný chuťovo a drží ako čert
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosim poradi mi niekdo ako na krem do torty?skusala som ale zraza sa mi ,ak sa nezrazi pri slahani tak sa zrazy uz v torte ako na to prosim radu a co robym zle dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcence, prosim vas, poradte mi ako mam urobit dobry krem do torty . moj sa mi stale zrazi. potrebovala by som nejaky dobry krem, ktorym by som mohla tortu aj ozdobit... dakujem za pomoc