reklama

MMF aj Vám sa drobí?

TinaJ , 29. 10. 2009 - 15:23

reklama

Ahojte. V poslednej dobe ked robím MMF z dulcia rubino nikdy sa mi nepodarí ako by sa malo, drobí sa a zle sa s ním poťahuje proste nie je také ako z tých amerických. Ked sa mi to stalo prvý krát myslela som že som to prehnala s cukrom ale stane sa mi to vždy len z týchto cukríkov. Robí to aj Vám alebo to len ja mám taký problémZlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

sedulko, Št, 29. 10. 2009 - 15:27

Ahoj Matulienka. Tak mne sa to ešte nikdy nestalo. NAposledy som poťahovala brtovi na zásnuby a kámoške na krstiny a išlo to bez problémov. Dnes idem robiť mojej Katuške na prvé narodeniny, tak dúfam, že sa to zas podarí. Nemala si to v tej mikrovlnke príliš dlho??? Zlomené srdce Objímam Objímam Objímam

TinaJ, Št, 29. 10. 2009 - 15:33

Aj na to som myslela druhý krát som ich nechala naozaj len aby sa roztopili a potom som to rozmiešala, neviem či som si zvykla na americké alebo čo ale tie dulcia rubino ked roztopím tak je to akési redšie , iné MMF sú v pohodeZlomené srdce Zlomené srdce Objímam Objímam Objímam

stanika, Št, 29. 10. 2009 - 15:40

Presne to sa mi stalo. Striedam, raz robím z amerických, keď potrebujem bielu, a keď farebnú hmotu, tak používam dulcia. Do amerických pridávam dve lyžice vody. Myslím si, že keď sa tie dulcia umývajú, je tam dosť vody a netreba dávať dve lyžice vody. Lebo potom je to riedke, treba dávať viac cukru a drobí sa to. Slnko Stanika

zlatat, Št, 26. 11. 2009 - 19:15

Presne toto sa mi dnes stalo - nadávala som jedna radosť. Neviem, či som nemala aj cukor zlý ( Korunný )... aj som ho preosiala, ale MMF bola nakoniec hrozná, jednak sa mi to drobilo a jednak som tam cítila akoby zrniečka cukru, vôbec sa mi s tým nedalo robiť, tak všetko pošlo do koša Plačem Plačem ... použila som Haribo tie červené, čo sa umývajú a potom som to ešte skúsila s Haribo šmolkami, no to isté.
Včera som robila z JOJO ružovobielych a bola som nadšená ako sa mi s tým dobre robilo... ale zase dnes sa mi z toho včerajšieho už nerobilo dobre, tiež sa mi to začalo drobiť Smútok

TinaJ, Št, 29. 10. 2009 - 15:50

Hurá nie som samaVeľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev Tú vodu tam vôbec netrba do tých som potom ani nedávala bude to asi tými cukríkmi inak neviem ale aj ked ich jem tak sú ake jemnejšie ako ostatné, asi je v nich menší obsah želatíny Chichocem sa Chichocem sa

Mne sa s Rubino robi dobre a pridavam 2 lyzice vody.Skus ale vymenit cukor.Mne sa najlepsie osvrdcil povazsky.Slnko

mne sa to drobi,ale len ked tam pridam cervenu farbu.A ja neviem precoPlačem Plačem

zoe321, Št, 29. 10. 2009 - 18:34

A mne sa zase nedarí,keď pridávam žltú farbu dom menšieho množstva,pri poťahovaní nemám problém!!!Úsmev Úsmev Úsmev

live.el, Št, 29. 10. 2009 - 20:07

Presne ako povedala Stanika aj mne sa to tak robí z dulcia už by som tam nedala vodu.

ivetpm, Št, 29. 10. 2009 - 20:28

Ja tak isto ako cokoladka dávam Považský práškový cukor a pri tom sa mi to nedrobí. Keď som vyskúšala inú značku cukru, tak sa to drobilo či z Rubino, tak aj z Jojo a iných cukríkov. Myslím, že to bude tým cukrom.

dadka1, Št, 29. 10. 2009 - 21:14

mne sa naviac osvecil korunny cukor..je super..ale teraz pouzivam wi..niet nad tuto hmotu..je to proste jednicka..nech sa dari..Bozkávam Bozkávam

zlatat, Št, 26. 11. 2009 - 19:18

ja som dala korunný a hrôza - drobilo sa mi to, cítila som v hmote zrniečka cukru a to som ho aj perosiala.

Teraz som robila bonbonieru z Dulcia Haribo ružové a ide to ako vždy v pohode, ale s americkými sa mi robí najlepšie. MMF keď chcem farbiť viac do sýta, vždy sa mi drobí, aj keď dám práškovú farbu pri roztápaní. Preto som používanie MMF obmedzila iba na veci, ktoré potrebujú rýchlo tvrdnúť. Prešla som na RDI a miešam s K2 a tie sa farbia neporovnateľne lepšie na pastelovo, ako MMF. Aspoň mne. Asi si tam dala veľa cukru, keď si nefarbila. Ja dámvam považský len tak od oka, aby bola hmota ako plastelína a potom už miesim len na solamile. Aj keď s hmotou neskôr pracujem, tak už len na solamile. Mne keď sa tak naposledy drolila, tak som pridala trocha oleja. Ale som sa s tým nahrala. Tak nech sa darí. Zlomené srdce

vavka, Pi, 30. 10. 2009 - 07:33

Ja robím s Dulcia cukríkmi a považským cukrom a nemám také problémy. Dávam tiež 2 lyžice vody.

Mne sa to tiež drobilo, dávala som korunný cukor asi musím zmeniť cukor.Smútok Smútok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama