MMF aj Vám sa drobí?
Pozrite si aj
Ahoj Matulienka. Tak mne sa to ešte nikdy nestalo. NAposledy som poťahovala brtovi na zásnuby a kámoške na krstiny a išlo to bez problémov. Dnes idem robiť mojej Katuške na prvé narodeniny, tak dúfam, že sa to zas podarí. Nemala si to v tej mikrovlnke príliš dlho???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj na to som myslela druhý krát som ich nechala naozaj len aby sa roztopili a potom som to rozmiešala, neviem či som si zvykla na americké alebo čo ale tie dulcia rubino ked roztopím tak je to akési redšie , iné MMF sú v pohode
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne to sa mi stalo. Striedam, raz robím z amerických, keď potrebujem bielu, a keď farebnú hmotu, tak používam dulcia. Do amerických pridávam dve lyžice vody. Myslím si, že keď sa tie dulcia umývajú, je tam dosť vody a netreba dávať dve lyžice vody. Lebo potom je to riedke, treba dávať viac cukru a drobí sa to. Stanika
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne toto sa mi dnes stalo - nadávala som jedna radosť. Neviem, či som nemala aj cukor zlý ( Korunný )... aj som ho preosiala, ale MMF bola nakoniec hrozná, jednak sa mi to drobilo a jednak som tam cítila akoby zrniečka cukru, vôbec sa mi s tým nedalo robiť, tak všetko pošlo do koša
... použila som Haribo tie červené, čo sa umývajú a potom som to ešte skúsila s Haribo šmolkami, no to isté.
Včera som robila z JOJO ružovobielych a bola som nadšená ako sa mi s tým dobre robilo... ale zase dnes sa mi z toho včerajšieho už nerobilo dobre, tiež sa mi to začalo drobiť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Hurá nie som sama
Tú vodu tam vôbec netrba do tých som potom ani nedávala bude to asi tými cukríkmi inak neviem ale aj ked ich jem tak sú ake jemnejšie ako ostatné, asi je v nich menší obsah želatíny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne sa s Rubino robi dobre a pridavam 2 lyzice vody.Skus ale vymenit cukor.Mne sa najlepsie osvrdcil povazsky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa to drobi,ale len ked tam pridam cervenu farbu.A ja neviem preco
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A mne sa zase nedarí,keď pridávam žltú farbu dom menšieho množstva,pri poťahovaní nemám problém!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa to tiez drobí ked dam vela farby inak je to v pohode
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne ako povedala Stanika aj mne sa to tak robí z dulcia už by som tam nedala vodu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja tak isto ako cokoladka dávam Považský práškový cukor a pri tom sa mi to nedrobí. Keď som vyskúšala inú značku cukru, tak sa to drobilo či z Rubino, tak aj z Jojo a iných cukríkov. Myslím, že to bude tým cukrom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne sa naviac osvecil korunny cukor..je super..ale teraz pouzivam wi..niet nad tuto hmotu..je to proste jednicka..nech sa dari..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som dala korunný a hrôza - drobilo sa mi to, cítila som v hmote zrniečka cukru a to som ho aj perosiala.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Teraz som robila bonbonieru z Dulcia Haribo ružové a ide to ako vždy v pohode, ale s americkými sa mi robí najlepšie. MMF keď chcem farbiť viac do sýta, vždy sa mi drobí, aj keď dám práškovú farbu pri roztápaní. Preto som používanie MMF obmedzila iba na veci, ktoré potrebujú rýchlo tvrdnúť. Prešla som na RDI a miešam s K2 a tie sa farbia neporovnateľne lepšie na pastelovo, ako MMF. Aspoň mne. Asi si tam dala veľa cukru, keď si nefarbila. Ja dámvam považský len tak od oka, aby bola hmota ako plastelína a potom už miesim len na solamile. Aj keď s hmotou neskôr pracujem, tak už len na solamile. Mne keď sa tak naposledy drolila, tak som pridala trocha oleja. Ale som sa s tým nahrala. Tak nech sa darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím s Dulcia cukríkmi a považským cukrom a nemám také problémy. Dávam tiež 2 lyžice vody.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne sa to tiež drobilo, dávala som korunný cukor asi musím zmeniť cukor.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiež
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte. V poslednej dobe ked robím MMF z dulcia rubino nikdy sa mi nepodarí ako by sa malo, drobí sa a zle sa s ním poťahuje proste nie je také ako z tých amerických. Ked sa mi to stalo prvý krát myslela som že som to prehnala s cukrom ale stane sa mi to vždy len z týchto cukríkov. Robí to aj Vám alebo to len ja mám taký problém
