reklama

mliecny marcipan

kovka , 12. 02. 2010 - 11:53

reklama

ahojte, viem, ze sa o mliecnom marcipane popisalo uz vela, ale ja by som chcela robit 1.x mliecny a nasla som recepty, ktore su odlisne. Poradite mi prosim, ktory je ten "pravy"? Dakujem Hambím sa

Pozrite si aj


reklama


reklama

veva, Pi, 12. 02. 2010 - 12:14

mliečny marcipán na ružičky: 1PL suš.mlieka,1PL pr.cukru a voda.Vodu pridávaj opatrne,aby si to nemala riedke.Keby si to predsa mala trochu redšie tak zahusti suš.mliekom.Hotovú hmotu si spracuj s troškou oleja.

xxmzlxx, Pi, 12. 02. 2010 - 12:34

veva aké sušené mlieko používaš??dajú sa dobre z toho robiť aj postavičky?Bozkávam

veva, Pi, 12. 02. 2010 - 17:11

použivam odtučnene v zelenej krabici,samozrejme že ano je to hmota ktorá najlepšie stvrdne.Ale najnovšie pouzívam RDI a na postavicky WI.Trochu drahsie,ale pohodlnejsieChichocem sa

aj ja tak robím a dajú sa aj postavičky, ale najnovšie robím z MMFÚsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev

kovky, pravé sú všetky Mrkám každá máme nejaký svoj. Jeden si vyber, ktorý sa ti pozdáva podľa surovín a postupu a vyskúšaj. Potom uvidíš, či ti sadne, či nie. ja som skúšala mliečny podľa Gabikynav a je super, na kvietky aj poťahovanie, dobre sa farbí ....

xxmzlxx, Pi, 12. 02. 2010 - 13:12

jarka622,aj ja robím z mmf,ale chcela som skúsiť marcipán,ty to vieš teraz posúdiť,z ktorého sa ti robí lepšie??z mmf alebo marcipánu??

Judit, Pi, 12. 02. 2010 - 14:09

Poprosim, co znamena skratka MMF??????????? To je ten marcipan z cukrikov marschmalow?????????
Dakujem

ZuzkaV, Pi, 12. 02. 2010 - 14:21

To si musíš vyskúšať sama, z čoho sa ti bude robiť lepšie. Jednému sa robí lepšie z MMF, inému z domáceho marcipánu, inému zas z inej hmoty.

tonita, Pi, 12. 02. 2010 - 16:17

Ahojte kocky, ja sa chcem spytat som totizto poriadny zaciatocnik, ze ci ked budem potahovat tortu s marcipanom tak na tortu mam dat nejaky krem alebo dzem? alebo nicim ju nepotierat, vdaka velmi pekne za radyÚsmev Slnko

martah, Pi, 12. 02. 2010 - 18:25

Vyskúšaj salkový marcipán. Je perfektný i na modelovanie, i na poťahovanie a chutí superMrkám

Áno pripajam sa prvykrat som s nim robila tortu do valentinskej sutaze a nesklamala...Slnko

ahojte. Prosím Vás dal by tu niekto recept na salkový marcipán,ja používam len mliečny, no rada vyskúšam aj iný....

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama