mliecny marcipan
Pozrite si aj
mliečny marcipán na ružičky: 1PL suš.mlieka,1PL pr.cukru a voda.Vodu pridávaj opatrne,aby si to nemala riedke.Keby si to predsa mala trochu redšie tak zahusti suš.mliekom.Hotovú hmotu si spracuj s troškou oleja.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veva aké sušené mlieko používaš??dajú sa dobre z toho robiť aj postavičky?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
použivam odtučnene v zelenej krabici,samozrejme že ano je to hmota ktorá najlepšie stvrdne.Ale najnovšie pouzívam RDI a na postavicky WI.Trochu drahsie,ale pohodlnejsie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja používam polotučné sušené mlieko.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja tak robím a dajú sa aj postavičky, ale najnovšie robím z MMF
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kovky, pravé sú všetky každá máme nejaký svoj. Jeden si vyber, ktorý sa ti pozdáva podľa surovín a postupu a vyskúšaj. Potom uvidíš, či ti sadne, či nie. ja som skúšala mliečny podľa Gabikynav a je super, na kvietky aj poťahovanie, dobre sa farbí ....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jarka622,aj ja robím z mmf,ale chcela som skúsiť marcipán,ty to vieš teraz posúdiť,z ktorého sa ti robí lepšie??z mmf alebo marcipánu??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Poprosim, co znamena skratka MMF??????????? To je ten marcipan z cukrikov marschmalow?????????
Dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne tak
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To si musíš vyskúšať sama, z čoho sa ti bude robiť lepšie. Jednému sa robí lepšie z MMF, inému z domáceho marcipánu, inému zas z inej hmoty.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem skusim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte kocky, ja sa chcem spytat som totizto poriadny zaciatocnik, ze ci ked budem potahovat tortu s marcipanom tak na tortu mam dat nejaky krem alebo dzem? alebo nicim ju nepotierat, vdaka velmi pekne za rady
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
urcite pudingovo maslovy krem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vyskúšaj salkový marcipán. Je perfektný i na modelovanie, i na poťahovanie a chutí super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pripajam sa prvykrat som s nim robila tortu do valentinskej sutaze a nesklamala...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte. Prosím Vás dal by tu niekto recept na salkový marcipán,ja používam len mliečny, no rada vyskúšam aj iný....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zlato pozri sem: http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=11&t=5
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj dadka idem sa pozrieť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte, viem, ze sa o mliecnom marcipane popisalo uz vela, ale ja by som chcela robit 1.x mliecny a nasla som recepty, ktore su odlisne. Poradite mi prosim, ktory je ten "pravy"? Dakujem