marshmallows - skúška
Pozrite si aj
reklama
reklama
awoj, ja som tiež nedávno robila z marschmallows a problém bol v tom, že som nevedela ako veľmi mám tie cikríky v mikrovlnke roztopiť. prvé som roztopila príliš, takže zo všetkého som mala takú skôr vodu ale keď som neskôr pridávala cukor tak to zhustlo. Na druhej strane si musíš cukríky zohriať len trošku aby boli len mäkké a dali sa premiešať, tak do nich dáš ostatné= suroviny a urobíš hmotu. ja som cukor davala od oka lebo podľa receptu som ho mala príliš veľa. dúfam že som pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojky
Rada by som sa obratila na Vas s prosbou.
Cez víkend som skusala robit marcipan z cukrikov marshmallows.
Na tejto stranke som sa docitala, ze hmota rychlo tuhne. Ale mne netuhla. A este ked som ju chcela použiť na potiahnutie, tak praskala a netuhla. Poradite kde som urobila chybu?
Dakujem