Marcipán pre začiatočníkov
Pozrite si aj
s marcipánom sa horšie pracuje-nie taký elastický a pri hranách sa ťažšie zahladzuje,ja používam Pastu Dama Top a White Icin ceny nájdeš v internetových obchodoch(rámčeky vpravo dole(v Pečení hrou majú dobrý výber)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem :) ona už s marcipánom pár krát pracovala ale robila len jednoduché torty ako napríklad srdce...ale všekty pomôcky v rátane marcipánu si požičiavala z práce ... v diskusiách si tiež chvália hmotu WI tak teraz neviem....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ano WI je najlepšia hmota,krásne sa s ňou poťahuje a na figúrky,kvietky je ako stvorená(ak veľmi zmäkne počas modelovania treba pridať práškový cukor).Mne sa dobre pracuje aj s PDT,no niektorým s ňou práca nejde
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...ja som si teraz kupila v Povazskej White Icing, je vyborna ,krasne biela a krasne sa s nou tvaruju kvetinky,banujem ,uz som si ju mohla davno kupit..
tu je cislo na White Icing 0905 258 444,
0905 427 007
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte...potrebovala by som radu...moja teta začína s pečením tôrt z marcipánu...je vyučená pekárka a s marcipánom sa stretla zatial len v práci. Pár tôrt piekla aj doma, ale marcipán si stále kupovala z práce a vyšlo ju to o niečo drahšie...a ked som sa pýtala s akou značkou marcipánu pracovala, tak mi to tatiež nevedela povedať
...tak mi prosím poradte aký by bol najlepší na manipuláciu a kde by sme ho mohli zohnať po prípade by ste ma mohli oboznámiť s cenou...bola by som vám velmi vďačná
PS: teta je veľmi šikovná a rýchlo sa učí 