reklama

Marcipán pre začiatočníkov


reklama

Ahojte...potrebovala by som radu...moja teta začína s pečením tôrt z marcipánu...je vyučená pekárka a s marcipánom sa stretla zatial len v práci. Pár tôrt piekla aj doma, ale marcipán si stále kupovala z práce a vyšlo ju to o niečo drahšie...a ked som sa pýtala s akou značkou marcipánu pracovala, tak mi to tatiež nevedela povedať Smútok ...tak mi prosím poradte aký by bol najlepší na manipuláciu a kde by sme ho mohli zohnať po prípade by ste ma mohli oboznámiť s cenou...bola by som vám velmi vďačná Úsmev Úsmev PS: teta je veľmi šikovná a rýchlo sa učí Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

sio, Ut, 08. 06. 2010 - 21:34

s marcipánom sa horšie pracuje-nie taký elastický a pri hranách sa ťažšie zahladzuje,ja používam Pastu Dama Top a White Icin ceny nájdeš v internetových obchodoch(rámčeky vpravo dole(v Pečení hrou majú dobrý výber)

ďakujem :) ona už s marcipánom pár krát pracovala ale robila len jednoduché torty ako napríklad srdce...ale všekty pomôcky v rátane marcipánu si požičiavala z práce Mlčím... v diskusiách si tiež chvália hmotu WI tak teraz neviem....

sio, Ut, 08. 06. 2010 - 21:52

ano WI je najlepšia hmota,krásne sa s ňou poťahuje a na figúrky,kvietky je ako stvorená(ak veľmi zmäkne počas modelovania treba pridať práškový cukor).Mne sa dobre pracuje aj s PDT,no niektorým s ňou práca nejde

sona7, St, 09. 06. 2010 - 07:42

...ja som si teraz kupila v Povazskej White Icing, je vyborna ,krasne biela a krasne sa s nou tvaruju kvetinky,banujem ,uz som si ju mohla davno kupit..
tu je cislo na White Icing 0905 258 444,
0905 427 007

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama