kakaova poleva
Pozrite si aj
100 g masla alebo rastl. tuku, 40 g kakaa, 100 g prask. cukru; tuk rozpustit, pridat kakao a cukor a miesat, az kym nezacne hustnut, potom rychlo natriet na plnku
alebo
100 g prask. cukru, 0,5 dl mlieka, 10 g maizeny, 20 g kakaa, 100 g Cera; cukor zalejeme mliekom, pridame maizenu, kakao a stuz.tuk, vlozime do nadoby s horucou vodou a slahame do zhustnutia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
I think this board is the proper place to ask you about the activation proccess. My link is not working properly, do you know why it is happening? http://www.tortyodmamy.sk/?d94da5f9e2f85452a5f0f72fdcd,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyskúšaj aj túto, je odskúšaná a chutná
http://www.peceni.info/cukrova-poleva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Určite sa ti to stalo preto, lebo si mala silný plameň. Nezabudni, že všetko iba rozpúšťaš nad plameňom. Keď sa ti začne maslo roztápať, hneď daj preč z plameňa a miešaj.Kastrólik je dosť horúci a tak využi teplotu z neho. Hustotu polevy riadiš vlastne ty podľa teploty. Vyššia teplota-tekutejšia poleva.Túto kakaovú polevu robí naša rodina tretiu generáciu.8 gkg masla(ja dávam palmarín)8 dkg práškového cukru,2 lyžice mlieka a 2 dkg kakaa.Všetko rozpusti nad plameňom a nakoniec zamiešaj 1 kávovú lyžičku maizeny.Ak budeš postupovať podľa mojej rady, určite sa ti podarí. Tak držím palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem za rodinný recept vážim si to najbližšie vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
všetkým za rady ´dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte dievčatá, nakolko ma manzel alergiu na cokoladu, chcela som urobit kakaovu polevu, kakao moze ale nejaka zlozka z cokolady mu proste vyvolava alergiu, Mala som recept:100g praskovy cukor, 100g rastlinneho tuku-dala som Palmin-to je nieco ako cera-biele, tusim z kokosoveho masla, dalej 2 lyzice kakaa a lyzicu mlieka vsetko som to nad parou miesala, lenze na spodku sa mi akoby zrazil cukor s kakaom a na povrchu len mastna kakaova skvrna asi 0,5 cm plavala, vobec sa to neroztopilo, nakoniec som poliala len tym mastnym-stuhlo to, ale skoro vobec nezakrylo hnedu plnku na povrchu rolady. Neviete nejaky zaruceny tecept? alebo inu prichut ktora sa podari? pripadne ako dlho zaschne na kolaci?vdaka za vsetky rady, postrehy, nazory...
