Fondant od Tomáša Sedláčka
Pozrite si aj
reklama
reklama
mam otazocku aku zelatinu do toho pouzivas? ak mozes napis aj konkretnu znacku. dik
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
xi aku majú práve. Pozriem sa doma akú som dávala naposledy. Len si daj pozor, nie želééé ale želatinu, to je veľký rozdiel.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
miesto fruktozového sirupu sa nedá dať kukuričný,alebo med?A farba sa pridá až potom?Dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
viem ze medzi zele a zelatinou je rozdiel ale vies je platkova, jemna, hrubsia...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pre Boucheron: a mozes nam poslat nejake ukazky?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pozrite v mojej galerii, vsetky torty su potiahnute tým fondantom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
preco je /1 dcl fruktozovy sirup/ z zatvorkach? dava sa ci nie? ci je na vyber?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mno prave ho skusam zrobit...ale nejaky je divny... teda nie je taky pruzny ako keby sa trhal ci ako to mam nazvat...vyzera to jak praskovy cukor s vodou co mam robit???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Už asi rok poťahujem torty fondantom. Recept mám zo stránky www.cukrar.cz a je úplne super.
1 balicek zelatiny-1 pol. lzice
1 polevkova lzice oleje
2 polevkove lzice ztuzeneho tuku
1 kilogram mouckoveho cukru
/1 dcl fruktozovy sirup/
zelatinu rozpustte v 1 dcl vody. V mise nebo mixeru smichejte vsechny ingredience, pridejte zelatinu a zpracujte na hladkou hmotu.
Pokud nemate zmineny sirup, pridejte ztuzeny tuk.
Uchovavejte pod folii v chladnicce, pracovni plochu a valecek posypejte skobovou mouckou, jinak se bude lepit a lepit.
Na dort doporucuji tloustku platu cca. 3-5 mm silnou, tenci se trha.
Pri nanaseni na dort navinte rozvaleny plat na valecek a preneste na korpus.