cim a kolko poliat korpus
Pozrite si aj
ja si uvarim trosku sirupu,ked vychladne dam rum,to ked mam biely korpus,ked mam kakaovy pouzijem aj cerveny sirup a dam donho rum....korpus pokropim ako ked niekedy kropili naskrobene pradlo
nech sa dari...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem...mam taku malicku flasticku s rotprasovacom- moze byt aj s tym? kupila som to na striekanie lalii ale nie je to ono-tak to vyuzijem tak...vdaka-mam sirup doma ale len bazovy a kropit by som mala orechovy korpus s karamel. plnkou...hodi sa tam aj rum?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
este nieco ako uvarit ten sirup dat tam aj vodu, a kolko v akom pomere aby som nemala zasa presladeny korpus...vdaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja polievam kavou, bezkofeinovou kavou ak je korpus tmavy. alebo malinovou stavou, normalne s YO sirupu, podla toho o aky korpus ide. alebo si zvarim trochu vody a rozpustim v nom vanilkovy cukor a tym polievam. polievam malou lyzikou tak trochu sem tam. ale moje korpusy nie su presladene, takze trocha tej cukrovej vody vobec nevadi. pripadne daj menej cukru ak budes polievat cukrovou vodou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja polievam korpusi uvarenou kavou ak je orechovy alebo cokoladovy.Ked je biely tak si dam varit vodu s cukrom .Cukor dam od oka ked vychladne dam rum.chcela som sa spytat a poradit preco sa mi srazi krem pudingovy Z vecera do rana.Ked mi ostane dam ho do chladu a chcem ho pouzit na ozdobu.Musim si vymiesat maslo a pridat krem potom sa mi spoji a je dobry,len je s tym zbytocna robota.Dik za radu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to sa mi stalo pri robeni tej karamelovej plnky...asi to bolo studene-vyskusala som vlozit to do mikrovlny-ohriat asi ako ked roztapam MMF. Na minime na 15 sekound otvorit omrknut, zasa na 15 sekund a potom som to mixerom vyslahala-ziadne maslo som nepridavala-kraaasne sa to spojilo-netieklo to, lebo som to prilis nezohriala dalo sa s tym hned robit-tak som bola stastna ako blcha ze to nejde do zachoda...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vsetky ingrediencie musia mat rovnaku teplotu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ,kropim aj orechovy korpus rumom hodi sa to ,len neviem ten bazovy ci nevoni bazou..daj si necele 2 dcl vody a 2 lyzice cukru nech to prijde do varu a nechaj vychladnut, dolej rum..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja mam dva druhy tej polevy, jedna je ze: vanilkovy cukor, zrnkova kava nescafe abo take daco, voda, a druha bol rum , vanilkovy cukor, voda. je to celkom dobre potom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
bazovym sirupom by som nepolievala je vonavy ,ja polievam ako sona 7 a niekedy polievam karamelom.roztopim cukor,zalejem vodou necham zovriet,potom vychladit,pridam rum a je to super.do cukroveho rozvaru davam aj citronovu stavu(nie vzdy).rumom nic nepokazis.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
adeluska dik za radu.vyskusam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte dievcata robila som tortu v nerezovej miske-"kopec lasky" a korpus nebol taky vlacny...cim ho poliat a akym mnozstvom nabuduce-poradte prosim. Nechcem zasa aby bolo cesto ako nasiaknuta spongia, doteraz som nepolievala a zdalo sa mi v pohode ale teraz tam bola len tenka vrstva jahod. dzemu a striedavo karamel-coko plnka.
