
reklama
Celozrný chlieb z domácej pekárne
Ingrediencie
400 | millilitrov | voda |
1 | polievková lyžica | cukor |
2 | čajové lyžičky | soľ |
300 | gramov | polohrubá múka |
300 | gramov | hladká múka |
150 | gramov | celozrnná múka |
20 | gramov | čerstvé droždie |
2 | polievkové lyžice | olej |
Postup
Podľa uvedeného poradia dávame všetko do pekárne, nastaviť program 1 základný. Hmotnosť 1000g a stredná kôrka. Je to výborný celozrný chlieb. Vodu treba dať vlažnú.
Celkový čas
3 hod, 30 minút
Čas prípravy
3 hod, 30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty