reklama

čokohmota


reklama

Potrebujem radu od skúsených - šikovných cukrárok, potrebujem obaliť tortu do čokohmoty no kým ju vyvaľkám tak mi stuhne na taku konzistenciu, že tie spodky na torte už neobalím tak pekne ako keď obaľujem tortu do marcipánu. Poraďte mi prosím akú by som mala urobiť čokohmotu aby som tortu krásne obalila - totiž to mám robiť poschodovú čistú čokoládovú. A nechcem tam mať žiadne zahnuté časti. Ďakujem Vám vopred za Vaše rady. Hambím sa Hambím sa Hambím sa

Pozrite si aj


reklama


reklama

zeronka, St, 18. 07. 2012 - 17:11

ja som lepila obyčajnou vodou a držalo to...akurát som každú lentilku zatlačila a urobila som tam priehlbinu, v ktorej tá lentilka držala...

zeronka ...to nic, to sa stava Chichocem sa

zuzka09...takyto problem som mala aj ja, som zvedava, co sikulky poradia...asi to chce rychlejsie pracovat pri potahovani Chichocem sa

Aj mňa zaujíma ,ako sa to robí, lebo som skúšala rozvaľkať na fólii a bolo mi vidieť všetky záhyby, ale rodina to znesie Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa

ja používam už len kupovanú čokohmotu. Treba ju dobre premiesiť, pri vaľkaní podsýpať Solamylom a pracuje sa mi s ňou dobre, pekne sa dá uhladiť každá nerovnosť (priložením dlane ohriať a uhladiť) Úsmev

zuzka09, St, 18. 07. 2012 - 20:49

Akú prosím Ťa používaš čokohmotu??? Je ich na trhu dosť. Vaľkám čokohmotu medzi dvoma papiermi na pečenie a potom je krásna len pri tom poťahovaní je to horšia ale rozmýšľala som, že keď bude vyvaľkaná hmota, že ju prebehňem fénom a možno že to bude ok. Hambím sa

Používam Chokoflex , ja ho vaľkám rovno na drese, a keď ho podsýpaš Solamylom sa len minimálne priliepa. Zbytky solamylu v pohode oprášiš potom so suchým štetcom Úsmev Dôležité je ho pred vaľkaním dobre premiesiť !!!
A keď máš náhodou na torte malé prasklinky stačí nahriať dlaňou a uhladiť. Veľa šťastia Úsmev Úsmev Úsmev Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama