reklama

co mam robit?:(


reklama

robila som prvykrat tortu obtahovanu falosnym marcipanom a s hmotou sa mi aj dobre pracovalo, len ked som ju dala na tortu, bolo to uz horsie, pretoze ako som ju obtahovala, zacala sa mi miestami trosku trhat, a nebola az taka tvarna akasi a na konci sa mi riasila az tak ze sa to nedalo urobit pekne hladko. poradi mi niekto kde som urobila chybu? marcipan som robila podla receptu: 250g pr.cukru, 125g suseneho mlieka, štipka cery a trochu vody. stve ma to lebo som sa na tu tortu tak tesila a teraz ma to trosku odradilo:( ak viete preco sa mi to stalo, poradte mi prosim,aby to nabuduce dopadlo lepsie:D

Pozrite si aj


reklama


reklama

20 dkg sušeného polotučného mlieka,

20 dkg práškového cukru,

3-4 lyžičky oleja (kto chce hmotu mäkšiu dá 3-4 lyžice oleja),

3-4 lyžice pšeničného sirupu (lyžice nestierať prstom, ale nechať volne stiecť a znovu nabrať)miesto sirupu sa môže použiť med Kvietok Kvietok

podla mna malo mlieka ...ale uvidis co ti poradia skusenejsie,Slnko Slnko drzim palce nech sa podariTorta Torta Torta

AnnaC, St, 29. 09. 2010 - 08:06

1 pol.lyžica suš. mlieka
1 pol. lyžica práš. cukru
1 káv. lyžička vody
1 káv. lyžička oleja

Korona, St, 29. 09. 2010 - 08:33

podľa mňa si možno mala hmotu vyvyľkanú na tenko a aby sa ti neriasila, musíš ju mať vyvaľkanú oveľa väčšiu ako je plocha torty.Torta Torta Torta

lia51, St, 29. 09. 2010 - 08:54

chyba bola v pomere mlieka a cukru,to ma byt rovnaky pomer,inac dobre ostatneÁno ak by si zarobila redsie,zasa pridas rovnako cukor s mliekomKvietok treba si pozriet video alebo postup na potahovanie torty,tam sa to naucis Áno krasny den

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama