co mam robit?:(
Pozrite si aj
20 dkg sušeného polotučného mlieka,
20 dkg práškového cukru,
3-4 lyžičky oleja (kto chce hmotu mäkšiu dá 3-4 lyžice oleja),
3-4 lyžice pšeničného sirupu (lyžice nestierať prstom, ale nechať volne stiecť a znovu nabrať)miesto sirupu sa môže použiť med
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
podla mna malo mlieka ...ale uvidis co ti poradia skusenejsie,
drzim palce nech sa podari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
1 pol.lyžica suš. mlieka
1 pol. lyžica práš. cukru
1 káv. lyžička vody
1 káv. lyžička oleja
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
podľa mňa si možno mala hmotu vyvyľkanú na tenko a aby sa ti neriasila, musíš ju mať vyvaľkanú oveľa väčšiu ako je plocha torty.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
chyba bola v pomere mlieka a cukru,to ma byt rovnaky pomer,inac dobre ostatne ak by si zarobila redsie,zasa pridas rovnako cukor s mliekom
treba si pozriet video alebo postup na potahovanie torty,tam sa to naucis
krasny den
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
robila som prvykrat tortu obtahovanu falosnym marcipanom a s hmotou sa mi aj dobre pracovalo, len ked som ju dala na tortu, bolo to uz horsie, pretoze ako som ju obtahovala, zacala sa mi miestami trosku trhat, a nebola az taka tvarna akasi a na konci sa mi riasila az tak ze sa to nedalo urobit pekne hladko. poradi mi niekto kde som urobila chybu? marcipan som robila podla receptu: 250g pr.cukru, 125g suseneho mlieka, štipka cery a trochu vody. stve ma to lebo som sa na tu tortu tak tesila a teraz ma to trosku odradilo:( ak viete preco sa mi to stalo, poradte mi prosim,aby to nabuduce dopadlo lepsie:D