Nové inšpirácie a trendy v časopise Torty od mamy

Nové inšpirácie a trendy v pečení

Myslím, že je dôležité používať kvalitné suroviny, najmä čokoládu a maslo. A takisto piecť tortu čo najbližšie k dátumu udalosti. Zbytočne nekupujte množstvo nástrojov na dekorovanie. Je neuveriteľné, čo dokážu urobiť s fondánom alebo plastickou čokoládou vaše dve ruky.“, vyznáva sa Anne Heap, ktorá sa podelila o fotopostup na jarnú tortičku. Svetom sladkej mágie sušienok a ich výrobou nás zase prevedie uznávaná Julia M Usher. Veríme, že vás americké cukrárky inšpirovali a vaše pečenie bude pre vás sladkou zábavou.

Svadobná torta môže byť skutočným umeleckým dielom. Prekvapte oslávencov originalitou a jedinečnosťou. Kombinácia čipky, ornamentov a maľby s kovovým leskom dodá vašej torte dokonalý šmrnc.

Prekvapte svojho partnera a darujte mu originálny darček, ktorý je plný vôní, chutí a dokonca sa dá aj zjesť. Spolu s fotopostupom z našej dielne to zvládnete ľahko. Využite svoju fantáziu. Spoľahnite sa na svoju intuíciu a zužitkujte jarné farby vo svoj prospech. Určite to bude stáť za to!

Podľa najnovších trendov zdobenia sa na miesto doteraz vládnucich poťahových hmôt postupne dostávajú jemné a sladké krémy, pomocou ktorých dosiahneme dokonalý tvar svadobnej či narodeninovej torty. Ponúkame vám recept na bielkový krém, veľmi jednoduchý na prípravu a fantastický na chuť. Krémové torty, dobroty v košíčkoch, nepečené zákusky, semifredá, ozdoby z isomaltu či čokolády – aj to vám ponúka jarné číslo časopisu Torty od mamy.

Púpavy, kaktus, strapaté kvety, kosatec, nevädza, omamná frézia a pivónia – ozdobte touto kráskou vaše torty. Dodáte im tak kráľovskú eleganciu a pôvab. Ak ste ešte stále nenašli ten správny postup na výrobu kvetov, ktorými spestríte vaše torty, ponúkame vám niekoľko tipov ako na to „krok za krokom“.

Škriatkovia, trpaslíci, hravé pandy, slonia rodinka, veľkonočný zajačik- čarovnú detskú oslavu pripravíte aj vďaka týmto sladkým postavičkám. Ponúkame vám jednoduchý a skvelý návod ako ich vymodelovať a vyčariť tak úsmev na tvárach detí.

Nezabúdame ani na voňavé medovníky. V tomto čísle ponúkame návod na 3D kraslice, zdobené bielkovou polevou.

Časopis si môžete kúpiť v obchodíkoch s cukrárskymi pomôckami, v predajniach Kaufland, Tesco, Hypernova, Carrefour, v novinových stánkoch, na pobočkách Slovenskej pošty alebo formou predplatného.  A to už od stredy 8. marca 2017.

 Lucia Kocurová, šéfredaktorka časopisu Torty od mamy

Komentáre

TlieskamTlieskamTlieskamčasopis je super,ako inakMrkám

Poprosím číslo na túto cukrarku

Ak hľadáte cukrárku, môžete ju nájsť v linku, podľa svojho bydliska. https://tortyodmamy.sme.sk/tortarky  Áno

z čísla na číslo krajší a lepší TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam. Ďakujem, že aj ja som mohla svojou troškou  k tomu prispieť Srdce.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.