Brownies

Popis

Jednoduchý recept na brownies pre všetkých milovníkov čokolády
Brownies - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
5 minút

Ingrediencie

150gramovpráškového cukru
1⁄2kusprášku do pečiva
50gramovkakaa
250gramovmasla
200gramovhorkej čokolády
200gramovsekaných orechov
60gramovpolohrubej múky (alebo celozrnej, bezlepkovej)
5kusyvajicok

Inštrukcie

Maslo s čokoládou rozpustíme vo vodnom kúpeli a necháme vychladnúť. V miske vymiešame múku, cukor, kakao a prášok do pečiva, pridáme vajíčka. Ručne vymiešame a na záver prilejeme maslo s čokoládou. Vznikne nám hustejšie cesto, pridáme ešte nasekané orechy a vylejeme na vymastenú a múkou vysypanú okrúhlu formu, alebo menší plech. Môžete dať aj na väčší plech, brownies bude nižšie. Pečieme pri teplote cca 180°C cca 30 minút. Korpus nemá byť úplne "upečený". Podávame ešte teplé so šľahačkou, ovocím ...
Brownies - recept postup 1
Brownies - recept postup 2
Brownies - recept postup 3
Brownies - recept postup 4
Brownies - recept postup 5
Brownies - recept postup 6
Brownies - recept postup 7
Brownies - recept postup 8
Brownies - recept postup 9
Brownies - recept postup 10
Brownies - recept postup 11

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskamKvietok

vďaka za recept, píšeš, že môže byť aj bezlepková múka, vyskúšam TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

Ja som piekla s bezlepkovou múkou, pol roka som na diete, predtym s celozrnou. Inak bezlepkovu pouzivam tmavu chlebovu , peciem s nou pre celu rodinu a ani nepoznaju ze je kolac belepkovy. Jasne v Brovnies nie je vela muky, ale piekla som aj bublaninu, kde jej je dost a bola fantasticka http://nanicmama.sme.sk/kolace/ceresnova-bublanina-0

Kamilka ďakujem za informáciu, bezlepkovú chlebovú tmavú mám práve doma, tak vyskúšam. Bublanina vyzerá výborne.

Ja pouzivam univerzlanu tmavu Novalim. S chlebovou nemam skusensoti, ale do brownis ide tej muky ozaj malo, to zvladne kazdu muku. Inak urcite budu pohode aj ine bezlepkove muky, to len ja som hladala aspon ciastocnu alternativu nejakej celozrnej muky. S tou tmavou univerzlanou su vyborne aj bryndzove halusky. Najprv som ich robila len pre seba, potom ma to prestalo bavit varit dva druhy, uz robim vsetkym z bezlepkovej. Kolace mam lepsie ako predtym, ked som piekla len z celozrnej. Chichocem saVeľký úsmevVáľam sa od smiechu po podlahe

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.