reklama

Aký krém cez tieto horúčavy?


reklama

Babulky aký krém robíte cez takéto horúčavy, už som skúšala všetky možné, ale iba ma prechádza chuť do pečenia, krém vyteká, padá, torta stráca tvar :( a všetko je na nič.. som z toho na nervy :( Plačem Plačem Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ja som robila včera parížsky bez másla,ale bol taký tuhy že som ho ledva natrela ,aj vajičkovy z mikrovlnky,ten trochu zachladim a natieram,Ked natriem, prikryjem potr. foliou a rukami zahladim , vyrovnam ak sa nejak krivi Slnko ,dam do chladničky stuhnuť apo stuhnutí zaťažim Úsmev

Ja robím maslovo pudingový krém... predtym, ako ho dam do torty, dám ho trochu do chladnicky stuhnut...

domik, So, 07. 07. 2012 - 17:22

ja tiez robim maslovopudingovy. dolezite je, aby aby torta bola cez noc v chladnicke. rano ju pekne potiahnem, ozdobim a je to Mrkám Mrkám Slnko Slnko nech sa dari Úsmev Úsmev

Katie, So, 07. 07. 2012 - 17:26

ja takisto robím len varený s pudingom a maslom, a tiež som robila aj parížsky a nestekal, len treba dať tortu do chladničky a poťahovať až na druhý deň, nech to poriadne zatuhne...nech sa darí Áno Áno Áno Mrkám Mrkám Mrkám

ja zase zeesan jogurtovy, jahodovy, ole-traseny krem cokoladovy, vsetky su super, nevyteka ani jeden, ak mam pocit ze to nie je velmi tuhe, pridam zelatinovy stuzovac za studena a drzi maximalne, ludia teraz velmi nechcu maslove kremy ...este ze su zeesany...drzim palceky... Tlieskam Áno Áno Chichocem sa

Kadanka, Ne, 08. 07. 2012 - 07:45

Presne tak ako hovoríš, v tej horúčave je toto super...ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁno

bez problémov parížsky aj s maslom, je SUPER, ďakejem tej šikulke, ktorá ho vymyslela Kvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama