Aký krém cez tieto horúčavy?
Pozrite si aj
Ja som robila včera parížsky bez másla,ale bol taký tuhy že som ho ledva natrela ,aj vajičkovy z mikrovlnky,ten trochu zachladim a natieram,Ked natriem, prikryjem potr. foliou a rukami zahladim , vyrovnam ak sa nejak krivi ,dam do chladničky stuhnuť apo stuhnutí zaťažim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím maslovo pudingový krém... predtym, ako ho dam do torty, dám ho trochu do chladnicky stuhnut...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiez robim maslovopudingovy. dolezite je, aby aby torta bola cez noc v chladnicke. rano ju pekne potiahnem, ozdobim a je to
nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja takisto robím len varený s pudingom a maslom, a tiež som robila aj parížsky a nestekal, len treba dať tortu do chladničky a poťahovať až na druhý deň, nech to poriadne zatuhne...nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja zase zeesan jogurtovy, jahodovy, ole-traseny krem cokoladovy, vsetky su super, nevyteka ani jeden, ak mam pocit ze to nie je velmi tuhe, pridam zelatinovy stuzovac za studena a drzi maximalne, ludia teraz velmi nechcu maslove kremy ...este ze su zeesany...drzim palceky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne tak ako hovoríš, v tej horúčave je toto super...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
bez problémov parížsky aj s maslom, je SUPER, ďakejem tej šikulke, ktorá ho vymyslela
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja aj pudingovo maslový aj zeesan a drží
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Babulky aký krém robíte cez takéto horúčavy, už som skúšala všetky možné, ale iba ma prechádza chuť do pečenia, krém vyteká, padá, torta stráca tvar :( a všetko je na nič.. som z toho na nervy :(
