reklama

Ako na to


reklama

Ahote sikulky.Mam vecny problem s krajanim kolacikou.Ked krajam,nemam ich take perfektne rovne ako vy a ked krajam kremes skoro vzdy sa mi lame horny plat.Preto vas prosim,o radu.Ako to robite vy,ked ich mate perfekte nakrajane bez jedinej chybicy ako na vystavu.Mate na to nejaku sablonu,podla ktorej krajate?Alebo som take drevo Chichocem saze nevim pokrajat  kolaciky rovno?Vopred dakujem za odpoved

 


reklama


reklama

ja si pravítkom naznačím linajky a potom to režem tenkým nožom, ktorý nahrievam v horúcej vode a zakaždým ho utieram :)

Katie, So, 17. 06. 2017 - 23:18

a ja na krémeš si horný plát polejem čokoládou, nakrájam ho a až potom štvorce ukladám na plnku už pokrájané :)

Som na tom podobne, z toho dôvodu pečiem len pre rodinu (tá prižmúri oči), najradšej pečiem odpaľované venčeky, veterníky, parížske rožky a pod. - nekrájajú sa Váľam sa od smiechu po podlahe a torty - krájajú iní Váľam sa od smiechu po podlahe. Krémeš pečiem medový - ten pokrájaš aj so sekerou Váľam sa od smiechu po podlahe.

Ale ak budeš mať čas a trpezlivosť, skús to podľa rady skúsenejšej a šikovnejšej - https://tortyodmamy.sme.sk/ako-ja-krajam-zakusky

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama