Želatínová poťahovka
Pozrite si aj
asi i dala moc glukózy , pridávaj smelo aj solamyl a aj cukor podľa potreby ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neviem ktori je ten recept,ale ja robim casto,nevadi ze lepi,daj do sácku a aspon na 1-2 hodiny supni do chladnicky,nebude lepit ked vychladne,potom uz iba miesit a mozez potahovat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
musím zas spropagovať tento pomer surovín.. robí sa mi s ňou fantasticky, ak aj trochu lepí, solamyl pomôže:
http://www.tortyodmamy.sk/zelatinova-potahovka-0
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vlastinka, bude sa ti lepiť čoraz viacej ,ak budeš pridávať cukor. tak ako píše Kisko, daj jej pauzu, inak ostane pažravá a zje ti veľa cukru a bude to ešte horšie. zarobím základ a nechám odstáť aj do druhého dňa ked to neponáhľa. v prípade núdze stačí hodinka. a potom pomaly zapracovávať další sukor až do maxima 600 - 700 g. prepáč že odpovedám tak neskoro ale musíme ponáhľať s domom, tak tlačíme dokedy sa dá. a pripájam sa až takto neskoro. ak by niečo kludne sa ohlás.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jaja,ten cukor je na pólku tej glukózy z kauflandu?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ešte raz jaja19:glukóza +1.2dcl vody uvariť.Odliala som pólku a pridala želatínu/1dcl vody+ želatína/.Prisýpala cukor po troške a miešala, nechala postáť a zasa pridala cukor po troške.Ale dala som ho asi 60 deka. -teraz neviem či som neurobila blbosť. Poťahovať budem v piatok večer, potrebujem to na sobotu.Tak zatiaľ díky všetkým za odpoveď a radu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
božínku vlastinka ty si bola ešte hore. to ma mrzí, ale už som bola grogy, išli sme spať, prepáč. hej na polovicu tej glukozy, ale ja som si už zvykla robiť rovno najmenej z dvoch dávok, ked je tá želatinovka odstáta je lepšia, a k tomu druhému pokecu, hej spravila si to výborne, len otázočka, nedala si aromu? a ked si ju teraz nechala odstáť je už lepšia? nechám pripojený pc a budem sledovať či sa ozveš.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
práve som dorazila z roboty.Arómu som dala mandľovú,inú som nemala a robila som z dvoch dávok- jednu som schovala do kýblika - je mäkká a asi bude dobrá,druhá bola v chladničke a vyzerá taká gumová-uvidím čo z toho bude.Je to pre vnučku,ale mám WI-keby niečo nešlo.Si poklad, že mi takto radíš a hore som bola kvôli tortám a synovi, ktorý šiel v noci na vlak.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jéééjda, tak ty ešte takto na všetky strany. ked ich zmiešaš tak bude aj plastická aj pevná. ja nedávam do chladničky, len ked treba urýchliť. ale to len na spodnú poličku smerom k zelenine v šuplíkoch. a ja robievam väčšinou amndľovú, je neutrálna. ke dby niečo celý víkend som na stretkách, v sobotu večer na charitatívnom plese, takže tu budem až v nedeľu večer pravdepodobne. držím palce, nech sa vydarí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zarábam želatínovú pastu podľa jaji,ale stále mi to lepí.Prečo?