reklama

vicko na sperkovnicu


reklama

Idem si oci vyocit, ale nejde mi do hlavy ako sa da urobit to vicko na sperkovnicu...zienky, ktore ste to uz robili, mohli by ste mi to objasnit? Dakujeeem Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

evkaba, Št, 07. 04. 2011 - 21:14

pozri do mojich obrazkov, prave som vlozila, piškotovy plat som potrela slabo kremom a z obidvoch stran potiahla hmotou WI, jemne polozila na potiahnuty spodok, aby nespadla, prichytila som špajdlou...

evkaba, Št, 07. 04. 2011 - 21:17

robila som ju presne podla vyššie uvedeného návodu, za čo veľmi pekne dakujem autorke, lebo torticka mala veľký úspech, ale niektorý robia aj s medovníkového cesta vrch, aby bol tvrdší, a niekto aj z tortových oblátok plnených nutelou... ale mne v pohode drzal aj kakaový korpus

dievcata, to upeciete srdce, odkrojite ten vrch a kazde samostatne potiahnete?
ja som nejaka nechapava dnes Hambím sa
dakujem

Petina, Št, 07. 04. 2011 - 23:44

pokiaľ dobre vidím tak to je perníkové srdce, nie? Ja mám tiež zálusk na takúto tortičku. Len sa mi nebude chcieť piecť ten perník. Smútok

nie odrezať....upeč zvlášť ...bud perníkové cesto, alebo korpusové.... Kvietok Kvietok Kvietok

AnaP, Pi, 08. 04. 2011 - 10:36

Ja robievam tak,že na víčko použijem medový plát,ak je šperkovnica väčšia ,tak ho potriem z jednej strany čokoládou a celé obalím poťahom ako potrebujem.Tiež som podpierala špajdlou,ale aj paličkami vyšulkanými z moc hustej cukrovobielkovej polevy a usušenými.Možno Ti to pomôže. Zlomené srdce Anka

Ja som robila ,zlepila som 3-4 oblatky tortove-čokoladou a zatažila na noc.Potom potri trocha plnkou a potiahni hmotou.Držalo krasne a hlavne sa neprehlo ako piškota.Tortu zjedli a vrchnak vydržal na pamiatku v kuchyni asi mesiac. pa pa

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama