vicko na sperkovnicu
Pozrite si aj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pozri do mojich obrazkov, prave som vlozila, piškotovy plat som potrela slabo kremom a z obidvoch stran potiahla hmotou WI, jemne polozila na potiahnuty spodok, aby nespadla, prichytila som špajdlou...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
robila som ju presne podla vyššie uvedeného návodu, za čo veľmi pekne dakujem autorke, lebo torticka mala veľký úspech, ale niektorý robia aj s medovníkového cesta vrch, aby bol tvrdší, a niekto aj z tortových oblátok plnených nutelou... ale mne v pohode drzal aj kakaový korpus
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcata, to upeciete srdce, odkrojite ten vrch a kazde samostatne potiahnete?
ja som nejaka nechapava dnes
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pokiaľ dobre vidím tak to je perníkové srdce, nie? Ja mám tiež zálusk na takúto tortičku. Len sa mi nebude chcieť piecť ten perník.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nie odrezať....upeč zvlášť ...bud perníkové cesto, alebo korpusové....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robievam tiež ale nie s kvetmi a v pohode mi drží aj obyčajný korpus ale nechám ho zvlášť vychladiť a na tortu ho pokladám až na poslednú chvíľu, aj tortové oplátky s džemom a nutelou, alebo s džemom a plnkou podľa chuti, áno každé zvlášť potiahnúť
http://www.tortyodmamy.sk/narodeninove/bonboniera-18
http://www.tortyodmamy.sk/narodeninove/bonboniera-14
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robievam tak,že na víčko použijem medový plát,ak je šperkovnica väčšia ,tak ho potriem z jednej strany čokoládou a celé obalím poťahom ako potrebujem.Tiež som podpierala špajdlou,ale aj paličkami vyšulkanými z moc hustej cukrovobielkovej polevy a usušenými.Možno Ti to pomôže. Anka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som robila ,zlepila som 3-4 oblatky tortove-čokoladou a zatažila na noc.Potom potri trocha plnkou a potiahni hmotou.Držalo krasne a hlavne sa neprehlo ako piškota.Tortu zjedli a vrchnak vydržal na pamiatku v kuchyni asi mesiac. pa pa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Idem si oci vyocit, ale nejde mi do hlavy ako sa da urobit to vicko na sperkovnicu...zienky, ktore ste to uz robili, mohli by ste mi to objasnit? Dakujeeem