
Komentáre
Je suprová a ja nenachádzam slov. Ako to môže držať na boku a nezlomiť sa? Prosíííím o radu, ja som to už skúšala ale mne sa zlomila. Dík
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nič zvláštne linecke cesto,krém ,piškotové cesto a celé je to obalené marcipánom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádhera !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...Ingrid, ty beťárka - vraj "skúšala som..." - veď je dokonalá!!!
...a tá zlatá ti tiež super vyšla... a tá dečka je fakt ako ozajstná...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádhera
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
bomba ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jeeej, naadhera, a taka otazocka, ta prikryvka na srdci je ozajstna alebo aj ona je urobena z marcipanu? lebo je to supeer, dakujeem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem.Je z marcipánubol to môj prvý pokus.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..veĺmi pekná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak toto je bomba!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak toto je už umelecké dielo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je velmi krásna a takú tortičku skoda zjesť..... a tie farby tak to je koniec
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
NAAADHERA
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..a je aj plnena nejakym kremom,alebo niecim??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ingridka, nadherna sperkovnica...
Aky krem pouzivas prosim Ta na ten marcipan, ze ti tam tak perfektne drzi, lebo mne sa zosmykne, alebo sa trochu topi. Dakujem...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ingridka, nadherna sperkovnica...
Aky krem pouzivas prosim Ta na ten marcipan, ze ti tam tak perfektne drzi, lebo mne sa zosmykne, alebo sa trochu topi. Dakujem...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aďka používam krém šľahaný nad parou,zdá sa mio pevnejší ako klasícký pudingový.Ale napr.na tejto je len krém z masla zlatého klasu.Táto šperkovnička bola pre maminu k sviatku a bola len skušobná.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem Ingridka, a napisala by si mi recept na ten slahany nad parou? Dakujem...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aďka 6 vajec ,40 dkg kryš.cukru .2 bal.vanilk.cukru-šľahaš nad parou až pokiaľ sa ti neťahá.Necháš vychladnúť apotom zašľaháš do tuku.Ja dávam 35 dkg masla a 35 dkg Helie,ak sa ti vidí reší môžeš pridať ešte tuk.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Úžasná!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem Ingridka, si poklad
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak to nema chybu...!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Niečo úžasné aj ja pekávam , a každým pečením sa niečo nové naučím takže díky za inšpiráciu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
naozaj výnimočná tiež by som vyskúšala len si musím nazbierať odvahu lebo vačšinou pečiem iba piškotové torty a pravdu povediac marcipánové majú svoje čaro
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no upne som s toho hotova je to krasne nadherne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no upne som s toho hotova je to krasne nadherne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ked si na POKECI alebo ns FACBOOKU tak napis
na pokeci mam nick sisa-1111 a na facebooku mam slavuska gazova
a ked poznas nejake podobne recepty tak napis dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak to nemá chybu
