Tvorivé stretnutie Trenčín 25.3.2018

A máme tu ďalšie stretnutie v TRENČÍNE! 
pripravili sme si pre Vás tvorivé stretnutie cukrárov, ktoré sa uskutoční v Trenčíne - reštaurácia BOSTON (Zlatovská 2175/20), dňa 25.3.2018 (nedela).
Začiatok bude o 9:30hod. a predpokladaný koniec o 15:30hod.
Určite sa môžete tešiť na:
- práca s Bezou klasik a vytvorenie snehových pusiniek so vzorom na Sugarstamp od Adriany Polákovej a aj na čokotransfere
- Okienko pre začiatočníkov (od rozdielov medzi hmotami až po používanie jednotlivých pomôcok)
- Ukážka modelovania s hmotou Saracino
- Vytvorenie 2D dizajnu na torte
- Modelovanie kvetov z plastickej čokolády
- Práca s Mirror polevou
- Triky a vychytávky pri práci s jedlou krajkou
- Modelovanie kvetov + práca s Airbrush

Okrem toho bude skvelá nálada, pokeciame, zabavíme sa a čo to poukazujeme a vytvoríme.


Poplatok za stretnutie je 12,50 EUR - zahrňuje: prenájom miestnosti, obed, občerstvenie, kávu. Posielajte nám prihlášku s Vaším menom a telefónnym číslom a s heslom TRENCIN na lubelan.b@zoznam.sk.
Prihlášku je potrebné poslať najneskôr do 8.3.2017. POZOR - počet miest je obmedzený (kapacita reštaurácie) takže je možné, že už nebude voľné miesto ak sa neprihlásite včas.

 

Kategória: 

Podkategória: 

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.