Trstinovy cukor
Pozrite si aj
Ahoj raz som robila kamoske tortu chcela spaldovu muku a trstinovy cukor najprv som sa toho bala ale nakoniec to dopadlo dobre....
len myslim ze trstinovy cukor je sladsi davala som na moj recept o 100g menej cukru do cesta ale aj tak bolo dost sladke este menej by som dala.....asi zalezi aj od toho ako sladke lubia....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím niektoré koláčiky s trstinovým, dávam presne toľko ako aj bieleho repného, mne sladší nepripadá, tak už urob len podľa seba, ale sa neboj používať ho , určite je zdravší, má však málinko odlišnú chuť/ mne pripadá akoby s karamelovou príchuťou, ale moja susedka mi tvrdí, že nie, tak je to len na tebe, pekné pečenie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Medzi týmito cukrami nie je v koláčoch žiaden rozdiel - len má inú farbu a môže ti trochu dofarbiť korpus.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem velmi pekne za rady. Uz som napisala tej pani, ze sa na to dam. Uvidim, co mi z toho vznikne. Hadam to bude k svetu
Ste zlate dievcence.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Bezne pouzivam trstinovy cukor do vsetkych kolacok, najlepsie od oka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pripaja sa svojimi skusenostami,presne ako pise ,,dadika"moze prifarbit korpus,ale inac nevidim rozdiel,tak dopecenia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vam za kazdu radu. Dnes som torticku odovzdala a uz mi aj prisla sms, ze bola velmi dobra. Tak som taka rada, aspon som si vyskusala nieco nove. Este raz velka vdaka vam sikulkam :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcence mile, mam na vas jednu velku prosbu. Uz som hladala kade tade, ale na nic poriadne som nenatrafila. Dnes mi pisala jedna pani, ze by pre dcerku chcela tortu, ale s trstinovym cukrom lebo iny nepouzivaju. Nie som skusena cukrarka a zatial nikto na mna taku poziadavku nemal a tak sa chcem spytat vas skusenych, ci mozem v recepte nahradit len tak normalny cukor trstinovym. Nestane sa mi nic s tym korpusom alebo kremom? Za kazdu radu vam velmi pekne dakujem.