reklama

Torta metla pre strigu


reklama

Ahoj dievčatá. Zase sa na Vás obraciam s prosbou. Mám robiť minitortičky na stužkovú s metličkami na vrchu a k tomu veľkú metlu pre učiteľov. S malými metličkami by som už problém nemala, tie som skúšala urobiť, aby bola dcéra spokojná keďže je to na jej stužkovu, ale tu veľkú neviem ako potiahnuť. Najskôr som rozmýšľala , že to spravím krémom ako som našla jednu na nete ale dcéra mi povedala,že v žiadnom prípade. Tak teraz rozmýšľam ako by som urobila tu veľkú metlu a aby sa podobali aj tie malé metličky spolu s tou veľkou, keďže malé idem len vykrojit a dotvarovať, ale veľkú neviem ako spraviť tie, ,štetiny, ,či ako sa to povie. Rozmýšľala som aj tak , že by som potiahla marcipanom a potom na vrch naukladala tenké šnúrky len neviem ako to bude vyzerať. Poraďte mi ako by ste to robili vy skúsenejšie. Ďakujem Erika

Pozrite si aj


reklama


reklama

A co roztopit a nechat stvrdnut na kuchynskej folii cokoladu. A potom uz len prilepit, rest. napichat :). Pripadne urobit z hmoty taktohttp://danigosha.fanbread.com/blogs/broomstick-cakes-and-bakes

veľmi dobre sa robia ryhy kolieskom na pizu,,, ,, ja by som urobila obdlžník a od polovice zrezala do stratena ,,, vyvalkala poťahovku a jemne naryhovala koieskom ,, da sa krásne husto,,, potiahla a dozdobila to prešitie metly ,, a vložila poriskoPohodaÚsmev

 

Sigetka, Po, 16. 11. 2015 - 20:20

Neviem,ci to uz nie je po funuse, ale myslim,ze by to mohlo ist takto. Vyvalkaj kusok hmoty nie celkom na tenko. Ak mas strojcek na rezance, skus cast platiku narezat a potom vratit spat, ale pozor aby si si neporezala narezane. Ak nemas strojcek,skus len radielkom do polovice platu. Potom platik stocis do sulku tak, ze cast z neho bude narezana a tu celu len naryhujes kosticou po povrchu, pripadne akoze presijes nitou. Potom vsunies rucku z vytvrdnutej hmoty, dobre pripevnis a das vyschnut vo zvislej polohe stetinami dolu pripadne sa da aj tak, ze metlu teda ten narezany plat obtocis okolo rucky a popritlacas aby sa spevnila. Musis ale pocitat s tym, ze po vyschnuti to bude dost krehke, takze treba opatrne narabat.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama