Torta hory
Pozrite si aj
majap!určite by som nerobil horu ani s burizonov ani s punčoviny!!!predstav si že Tebe ukroja s torty a dostaneš na tanier burizony alebo nebodaj punč!!!katastrofa!!kludne urob tortu aj horu a ked dáš poriadne stuhnut,kludne ju potiahneš hmotou a potom dokončíš....a Ty si šikula...hore hlavu a krok vpred...a potom ju chcem vidiet
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Z punčoviny by som asi nerobila, bola by veľmi ťažká a bolo by jej veľa. A také veľké množstvo burizónky... Možno by bolo lepšie urobiť túto tortu ako poschodovú - spodné poschodie obdĺžnik - na veľký plech - mierne sa zvažujúci a na to ďalšia torta - hora - vyrezaná z ďalších plátov - dotvarovať orezaním a punčovinou. Potiahnuť ak by sa dalo naraz, ak nie každú tortu zvlášť a spoje zamaskovať trávou a pod. Ak dáš vrchnú tortu na kartónovú podložku a pod podložku do spodnej torty paličky, môžeš dať plnku akúkoľvek. Možno som aspoň trochu pomohla, nech sa ti tortička vydarí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zaujimava torticka veru , priklanam sa k nazorom, ze nie puncovinu ani burizonku, ludia chcu jest tortu, myslim si
...torta sa da krasne urobit ako timi pise, cize ako 2-poschodova...plnku je jedno aku das, ak spravne rovnomerne vystuzis, bude to drzat
, pre 30 ludi aspon 7 kg by som urobila, cize spodnu obdlznik z plechu po naplneni vysky asi do 8-10cm a kopec to je tazsie radit, ja si vzdy viacej korpusu upeciem a ak ostane, zamrazim a na puncovinu pouzijem, drzim palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aaaaaaaaa tá hora ma zabije :((((((( ...... no a tú horu mám aj vystužiť, myslím stredom???? a môže ísť aj do hory šľahačkový krém???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sám? a nebude sa báť?...samého ho do hory nepúšťaj!
prepáč, musela som
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super otazka
...jasne, moze, robim najma 3D slahackove, proste maslove nechcu
, ako pise ajka, ked poriadne vychladis, da sa aj pekne orezat, upravovat dodatocne,...horu netreba vystuzit myslim, ak to bude cele ako vysoky korpus naplneny, len to obrezes do tvaru kopca a puncovinou len tie vystupky dorobis, potom hod foto
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila jednu torticku kde bola taka hora...sice nebola taka velka ako ma byt tvoja, ale v pohode tam bol slahackovocokoladovy krem v celej torticke aj v hore, dalo sa to potiahnut na 1x a nic nepadalo, ked naplnis, natries maslovym kremom a das riadne zachladit tak vydrzi... moja dokonca potom cestovala BA-Vieden cez dediny, a vydrzala aj prevoz...tak sa nemusis bat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj žienky, opäť potrebujem Vašu pomoc, lebo mám hlavu v smútku :((( Mala by som upiecť podobnú tortu ako je http://www.tortajeumenim.sk/galeria/1/IMG_0212.jpg a bojím sa tej hory. Chceli by nejakú sviežu plnku šlahačkovú a bojím sa že ak urobím horu z punčoviny alebo ako ďalšiu tortu tak to neudrží. Torta by mala byť cca pre 30 ľudí, neviem ani aký rozmer torty. Takú veľkú som ešte nepiekla. No a teraz dala by sa urobiť hora z burizonov, dala by sa tak vytvarovať????? Ak viete o nejak postupe budem veľmi vďačná! A poradte mi prosím aj nejakú sviežu plnku čo by to aj udržala.Ďakujem, ďakujem, ďakujem